Veiligheidsassessments

LTP Testned
Annuleringsregeling

Op deze overeenkomst is in het geval van annulering van (nog niet aangevangen) opdrachten door Opdrachtgever, de volgende annuleringsregeling van toepassing:

  • Kosteloos annuleren van een assessment of keuring kan tot uiterlijk 1 week vóór assessment of keuring. Voorbeeld: u neemt een optie voor een assessment of keuring op vrijdag 21 september dan kunt u kosteloos annuleren tot vrijdag 14 september
  • 50% bij annuleren van een assessment of keuring tot 3 werkdagen vóór een assessment of keuring dan berekenen wij 50%. Voorbeeld: u neemt een optie voor een assessment of keuring op vrijdag 21 september en u annuleert deze op vrijdag 14 september of maandag 17 september dan berekenen wij 50%.
  • 100% wordt berekend indien de annulering plaatsvindt op de dag van het assessment of de keuring / 1, 2 of 3 dagen vóór het assessment of de keuring. Voorbeeld: u neemt een optie voor een assessment of keuring op vrijdag 21 september en u annuleert deze op 21, 20, 19 of 18 september dan berekenen wij 100%.

Waar mogen wij het voorbeeldrapport naar toe sturen?