Team en visie

LTP Executive Services

Vergroot de impact en wendbaarheid van uw topmanagement met LTP Executive Services (onderdeel van LTP Business Psychologen). Wij ondersteunen en begeleiden bij HR-vraagstukken op het hoogste niveau door talent, potentieel en risico’s van uw (toekomstige) leiders inzichtelijk te maken. In onze aanpak verbinden we het oude met het nieuwe: onze 90 jaar aan kennis en ervaring met de nieuwste inzichten en aanpakken op het gebied van assessments.

Nieuw Leiderschap

Het topmanagement van organisaties staat onder enorme druk. In een tijd van crisis en disrupties moeten zij organisaties toekomstbestendig maken. Bovenal moet er nú geleverd worden en kijken stakeholders van binnen en buiten de organisatie kritisch toe. Het is dus van vitaal belang dat het bestuur en senior management de organisatie veranderkrachtig maken. Maar hoe veranderkrachtig is de top zelf eigenlijk? Is het in staat om de organisatie effectief te vernieuwen? Welk ontwikkelpotentieel is er aanwezig en hoe kan dit het beste worden ‘aangesproken’?

Voor deze complexe situaties biedt LTP Executive Services inzicht en aandacht van het hoogste niveau. Onafhankelijk advies van ervaren psychologen en gecertificeerde coaches op het gebied van selectie- en ontwikkelvraagstukken, om risico’s te reduceren en leiderschap naar een hoger niveau te tillen. Voor een nieuwe generatie bestuurders.

Ontdek ons Executive Assessment, Executive Coachingstraject en de unieke New Leadership Scan

Kennis en innovatie

Daarbij houden we een constante focus op kennis en innovatie: we volgen de actualiteit en gaan regelmatig in gesprek met CHRO’s van diverse (internationale) organisaties. Uit deze gesprekken halen wij ook input voor nieuwe aanpakken, zo blijven we organisaties adviseren en ondersteunen met actuele aanpakken die aansluiten bij de vraagstukken die op dit moment spelen. Onze New Leadership Scan is hier een voorbeeld van. 

Het LTP Executive Services team

Zeker voor functies op het hoogste niveau geldt: context is key. Met zelf ook bestuurlijke dan wel managementervaring weten onze senior business psychologen en gecertificeerde coaches als geen ander hoe gevoelig en uitdagend de vraagstukken zijn. Zij begrijpen én overzien de context, met oog voor de deelnemer(s). 

Karst Bongers
Karst Bongers
Sylvana Klarenbeek
Mechtild Peeters
Mechtild Peeters
Kees Jan Sepmeijer
Rinie Ariëns
Danielle Seelen
Philip van der Wulp
Marian de Joode
Jacqueline Stet

Waar mogen wij het voorbeeldrapport naar toe sturen?