LTP Online Assessments

Met de intuïtieve online assessmenttool van LTP zet je vanuit ons gloednieuwe en gebruiksvriendelijke platform online assessments in voor al jouw vraagstukken.

Vraag hier een interactief voorbeeldrapport aan. Of lees hier verder over de inzet en voordelen van online assessments. 

Breid het online assessment uit of geef het een specifieke focus

Wist je dat integriteit één van de beste voorspellers van succesvol werkgedrag is? LTP ontwikkelde in samenwerking met de VU een unieke integriteitsgame die het morele kompas in kaart brengt. Waardevolle inzichten, niet alleen voor tijdens het selectieproces, maar óók om binnen organisaties het gesprek over dit gevoelige thema op gang te brengen.

Van handhavers tot aan zorgmedewerkers en van politieagenten tot aan buschauffeurs: allemaal functies waarin men te maken kan krijgen met weerstand en (verbale) agressie. Daarom hebben wij specialistische tools en instrumenten ontwikkeld om relevante issues omtrent het omgaan met weerstand in kaart te brengen. Denk aan stress, coping-mechanismes en presteren onder druk.

In hoeverre iemand veilig werkgedrag vertoont, hang af van méér factoren dan alleen het hebben van bepaalde vaardigheden. Juist daarom is het cruciaal om goed te kijken naar wíe een veiligheidskritische functie daadwerkelijk gaat uitvoeren en om relevante veiligheidsissues in kaart te brengen. Interessante inzichten voor uiteenlopende functies: van brandweerduikers, trambestuurders tot aan fabrieksmedewerkers en luchtverkeersleiders.

Van individu naar team naar organisaties

Maak optimaal gebruik van alle inzichten. Hoewel een online assessment op individueel niveau inzicht geeft, is de data ook van meerwaarde op team- of zelfs organisatieniveau.

LTP doet (team)analyses en maakt dashboards op maat. Selecteer op de voor jouw organisatie relevante kenmerken en het interactieve dashboard toont de informatie waar je naar op zoek bent. Ook is het mogelijk de data te verrijken met data van de eigen organisatie. We bekijken graag samen de mogelijkheden. 

Aan de slag

Ontdek zelf de meerwaarde van het online assessment met het interactieve voorbeeldrapport. Of vraag direct vrijblijvend een offerte aan. 

Aanvraagformulier The Ripple

Offerte Team & Organisatie

Waar mogen wij het voorbeeldrapport naar toe sturen?