Talent Navigator

Online ontwikkelassessment

De Talent Navigator is een toegankelijk online ontwikkelassessment dat inzicht geeft in talenten, ontwikkelstappen en uitdagingen. De tool stimuleert medewerkers met een frisse blik naar de eigen ontwikkeling te kijken en daar richting aan te geven. Zij krijgen inzicht in hun talenten en ontwikkelpotentieel en tips om direct aan de slag te gaan.

De inzichten die een medewerker krijgt vanuit de Talent Navigator zijn ook interessant om verder te bespreken in check-ins of gesprekken met diens leidinggevende of career coach.

Wat levert het online ontwikkelassessment op?

De Talent Navigator is een perfect startpunt voor (continue) ontwikkeling. Centraal staan de vragen: Wat typeert mij? Waar kom ik het beste tot mijn recht? Hoe kan ik mij verder ontwikkelen?

De medewerker krijgt – op basis van valide psychologische vragenlijsten – zelfinzicht en tips om met focus aan de slag te gaan. Door regelmatig de vorderingen te bespreken (bijvoorbeeld in een check-in met de leidinggevende, mentor of coach) en onderlinge feedback te stimuleren, wordt ontwikkeling een vast onderdeel van de dagelijkse praktijk en iemands loopbaan, in plaats van een jaarlijks onderdeel van het plangesprek.

Wat houdt het online ontwikkelassessment in?

De Talent Navigator bestaat uit 6 verkorte persoonlijkheidsvragenlijsten. Invullen duurt ongeveer 45 minuten. Het is ook mogelijk om de Talent Navigator inclusief intelligentietests af te nemen. Onze adviseurs helpen je graag bij deze keuze.

De Talent Navigator is een online assessment: je hebt zelf de controle en kunt het assessment flexibel voor kleine én grote groepen inzetten. Lees hier meer over online assessments en de voordelen »

E-learning interpretatie online assessments

Onze assessments hebben een hoge standaard, maar ook ná het afnemen van het assessment moet onze kwaliteit gewaarborgd zijn. De e-learning ‘Interpretatie Online Assessments’ is door LTP-psychologen ontwikkeld om ervoor te zorgen dat jij de inzichten uit het assessmentrapport optimaal kunt benutten en interpreteren. Door de e-learning weet je meer over de psychologie en leer je om nóg meer uit het assessmentrapport te halen. Zo kun je op een coachende manier het gesprek met medewerkers aan gaan. De e-learning is niet verplicht, maar helpt jou voorkomen dat waardevolle inzichten worden gemist. Lees verder »

Wat is de investering?

In het overzicht hieronder vind je de kosten van de Talent Navigator. Het betreft een staffel die volloopt gedurende 12 maanden. In overleg is een licentie mogelijk (onbeperkt gebruik van de Talent Navigator).

1-20 units: € 320,- per Talent Navigator
21-50 units: € 270,- per Talent Navigator
51-200 units: € 205,- per Talent Navigator
200 units: € 155,- per Talent Navigator

De testomgeving van de Talent Navigator wordt gepersonaliseerd. Met het logo van jouw organisatie, e-mailberichten op maat, etc. De kosten hiervoor zijn € 280,- (inclusief het inbouwen van maximaal 3 functieprofielen). N.B. Al onze tarieven zijn exclusief 21% btw.

Vraag vrijblijvend een demo of offerte aan!

Wil je vrijblijvend een demo ontvangen, een offerte aanvragen of persoonlijk contact met een van onze adviseurs? Vul het contactformulier in op deze pagina en wij komen in actie. Je kunt ook zelf contact met ons opnemen via 020 – 30 50 400. Onze adviseurs denken graag met je mee!

Betrouwbare partner

LTP Business Psychologen is een van de meest vooraanstaande psychologische adviesbureaus van Nederland. Al bijna 100 jaar leggen wij de nadruk op innovatie en kwaliteit in (online) assessments en ontwikkeling. Wij beschikken over een eigen ontwikkelafdeling die nieuwe instrumenten en modellen ontwikkelt en voortdurend de kwaliteit van de instrumenten bewaakt. Lees verder »

Focus op kwaliteit

LTP scoort 95,6% op klanttevredenheid​
Wil je een offerte ontvangen of heb je een vraag?
Onze adviseurs helpen je graag verder.
Om wat voor functie(s) gaat het?
Wil je een demo ontvangen?
Ontwikkelassessments:

Talentontwikkeling bij KPN

Continu aandacht voor de eigen ontwikkeling & loopbaan

Aanvraagformulier The Ripple

Offerte Team & Organisatie

Waar mogen wij het voorbeeldrapport naar toe sturen?