Talent Navigator

Online ontwikkelassessment

De Talent Navigator is een online ontwikkelassessment dat medewerkers stimuleert om met een frisse blik naar de eigen ontwikkeling te kijken en daar richting aan te geven. Zij krijgen inzicht in hun talenten en ontwikkelpotentieel en focus om direct aan de slag te kunnen.

Wat levert het online ontwikkelassessment op?

De Talent Navigator is een perfect startpunt voor (continue) ontwikkeling. Centraal staan de vragen: Wat typeert mij? Waar kom ik het beste tot mijn recht? Hoe kan ik mij verder ontwikkelen? De medewerker krijgt zelfinzicht en tips om met focus aan de slag te gaan.

Door regelmatig de vorderingen te bespreken (bijvoorbeeld in een check-in met de leidinggevende, een mentor of een coach) en onderlinge feedback te stimuleren, wordt ontwikkeling een vast onderdeel van de dagelijkse praktijk en iemands loopbaan.

Nieuwsgierig naar de Talent Navigator? Vraag vrijblijvend een demo of interactief voorbeeldrapport aan via het contactformulier op deze pagina! 

Wat houdt het online ontwikkelassessment in?

De Talent Navigator bestaat uit 6 verkorte persoonlijkheidsvragenlijsten. Het invullen duurt ongeveer 45 minuten. Het is ook mogelijk om de Talent Navigator met intelligentietests af te nemen, onze adviseurs helpen je graag met het maken van een keuze.

De Talent Navigator is een online assessment: je hebt zelf de controle en kunt het assessment flexibel voor kleine én grote groepen inzetten. Lees hier meer over online assessments en de voordelen »
Wat is de investering?

In het overzicht hieronder vind je de kosten van de Talent Navigator. Het betreft een staffel die volloopt gedurende 12 maanden. In overleg is een licentie mogelijk (onbeperkt gebruik van de Talent Navigator).

De testomgeving van de Talent Navigator wordt gepersonaliseerd. Met het logo van jouw organisatie, e-mailberichten op maat, etc. De kosten hiervoor bedragen € 255,- (inclusief het inbouwen van maximaal 3 functieprofielen). N.B. Al onze tarieven zijn exclusief 21% btw.

Vraag vrijblijvend een demo of offerte aan!

Wil je vrijblijvend een demo ontvangen, offerte aanvragen of persoonlijk contact met een van onze adviseurs? Vul het contactformulier in op deze pagina en wij nemen contact met je op. Je kunt ook zelf contact met ons opnemen via 020 – 30 50 400. Onze adviseurs denken graag met je mee!

Betrouwbare partner

LTP Business Psychologen is een van de meest vooraanstaande psychologische adviesbureaus van Nederland. Al 90 jaar leggen wij de nadruk op innovatie en kwaliteit in (online) assessments en ontwikkeling. Wij beschikken over een eigen ontwikkelafdeling die nieuwe instrumenten en modellen ontwikkelt en voortdurend de kwaliteit van de instrumenten bewaakt. Lees verder »

Focus op kwaliteit
LTP scoort 96,7% op klanttevredenheid​
A problem was detected in the following Form. Submitting it could result in errors. Please contact the site administrator.
Wil je een offerte ontvangen of heb je een vraag?

Onze adviseurs helpen je graag verder.

Om wat voor functie(s) gaat het?
Wil je een demo ontvangen?
Ontwikkelassessments: