Vacatures

LTP is een innovatief en dynamisch bedrijf met uitdagende werkgebieden en fijne collega’s. Je hebt veel vrijheid in je werk en je krijgt veel kansen om je verder te ontwikkelen. Word jij onze nieuwe collega?

Lead Developer

We are looking for a proactive and energetic lead developer who enjoys building a state-of-the-art assessment platform and coaching a team of 6 developers.

Lees verder »

Key Accountmanager

Ben jij die ondernemende persoonlijkheid die een kei is in het leggen van relaties? Voel jij de behoefte van de klant feilloos aan? En vind je het leuk om als een spin in het web te fungeren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees verder »

Manager Operations

Ben jij een ervaren Manager Operations en denk en acteer jij vanuit de klant? Heb jij een passie voor digitalisering en het continue verbeteren van de client journey? Neem jij regie over de keten? Ben jij die verbinder die stuurt op gedrag en die mensen aanspreekt? En kun je schakelen op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees verder »

HR Business Partner

Ben jij een ervaren HR Business Partner? Fungeer jij als sparringpartner voor onze Algemeen Directeur en Directors op het gebied van strategische HR-vraagstukken? Haal jij de ontwikkelingen van buiten naar binnen om voorop te lopen op het gebied van HR? Overzie jij de HR Roadmap en stuur jij met verve het HR-team aan?

Lees verder »

Waar mogen wij het voorbeeldrapport naar toe sturen?