Dienstenoverzicht

Wij bieden psychologische inzichten op meerdere niveaus, voor verschillende doeleinden. Waar kunnen we jouw organisatie mee van dienst zijn?

Selfservice tools voor talentselectie en -ontwikkeling

Met de intuïtieve assessmenttool van LTP zet je geheel in eigen beheer vanuit één platform online assessments in voor diverse doeleinden. Voor snel en objectief inzicht in talent, tijdens de gehele employee journey.

Pre Fit ONLINE

Inzicht in het intellectueel vermogen van kandidaten. Uit een grote groep sollicitanten identificeer je de beste kandidaten voor de volgende stap in het selectieproces.

Rankings

In ons interactieve people data platform ranken wij alle kandidatenscores in een helder overzicht voor een snelle (aanname)beslissing of promotie.

Talent Fit ONLINE

Waardevolle inzichten voor job matching en input voor selectiebeslissingen. Krijg inzicht in het individu in relatie tot de functie, het team en de organisatie.

Dashboards

Met psychologische people data ontdek je trends binnen teams, afdelingen en/of de organisatie als geheel. Waardevol voor optimalisatie van o.a. selectie en ontwikkeling.

Talent Scan ONLINE

Selectietool die je helpt om de meest talentvolle medewerkers voor mbo-functies te selecteren. Matcht de kandidaat met de functie? Wat is iemands werkprofiel?

Diverse trainingen & e-learning

Wil jij talenten nóg beter leren herkennen? Een expert worden in de interpretatie van online assessments en de inzichten optimaal benutten? Bekijk onze e-learning en trainingen.

Talent Navigator ONLINE

Geef medewerkers inzicht in hun talent en ontwikkelpotentieel en koppel dit aan hun persoonlijke ontwikkelopdracht. Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik?

Talentselectie en -ontwikkeling door onze psychologen

Onze psychologen weten als geen ander op vakkundige wijze, met oog voor de deelnemer, de juiste inzichten boven tafel te halen. Laat je leiden door betrouwbare psychologische inzichten.

Ontwikkelassessment

Medewerkers maken een vliegende start met een ontwikkelrapport op maat dat groeipotentieel en begeleidingsbehoeften benadrukt, voor directe effectiviteit. 

Forward Coaching

Een impactvol, inspirerend traject met een ervaren coach als sparringpartner en een duidelijk tijdspad: 5 sessies in 2 maanden. De focus ligt op leren én ervaren.

Selecterend ontwikkelassessment

Maak de juiste match & inspireer groei! In een competitieve markt is snelheid cruciaal. Binnen een week kun je al assessments uitvoeren en geschikte kandidaten identificeren.

Team- en organisatieontwikkeling

De problemen waar organisaties vandaag de dag mee geconfronteerd worden, zijn te complex om alleen op te lossen. Hiervoor is bundeling van kennis en ervaring nodig. Ook zijn teams een cruciale rol gaan spelen op het vlak van steun, betrokkenheid en werkplezier. Aandacht voor teamfunctioneren is voor toekomstgerichte organisaties dan ook essentieel. People Data spelen hierin een onmisbare rol.

Team BOOSTER

Teamleden leren elkaar beter kennen, de psychologische veiligheid wordt versterkt, de growth mindset aangesproken en samen wordt de teamfocus concreet gemaakt.

Organisatiescan

Psychologische People Data bieden unieke inzichten in de kracht en aandachtspunten in een organisatie, afdeling of team. Onmisbaar bij strategische personeelsplanning.

Team SWOT

Het team ervaart stagnatie of issues in de onderlinge samenwerking. Samen met de teamleden brengen we de aanwezige teamdynamieken en risico’s in kaart.

Leiderschapsontwikkeling

Leidinggevenden zijn de hefboom voor (toekomstbestendige) verandering. Door zelfinzicht, teamontwikkeling en coaching wordt dit zo concreet mogelijk.

Team CHANGER

Teams als hefboom voor organisatieontwikkeling. Bijvoorbeeld bij een gewenste verandering in de cultuur of in de wijze van samenwerken.

The Ripple

Een programma voor organisaties die kiezen voor een inclusieve cultuur en meer psychologische veiligheid. Wij geloven dat elk individu een positief verschil kan maken.

Een focus op safety & integrity

Speelt veiligheid een rol in jouw vraagstuk? Krijgen medewerkers te maken met weerstand of agressie? Komt er veel stress bij een functie kijken? Kijk dan naar onze diensten binnen LTP Safety services.

Veiligheidskeuringen

Met 20+ jaar ervaring begrijpen wij als geen ander hoe het keuringsproces zorgvuldig uit te voeren. Erkende keuringen met oog voor de deelnemer.

Safety Leadership

Leidinggevenden spelen een cruciale rol in de veiligheidscultuur. Ons programma richt zich op de ontwikkeling van leiders en hun interactie met het team.

Assessment ‘Veilig werken’

Goede voorspeller veiligheidsbewust handelen. Heeft iemand de juiste aanleg, kwaliteiten en vaardigheden om een veiligheidskritische functie goed te vervullen?

Vitaliteit

Met de toenemende druk die medewerkers ervaren en de uitval rondom werkstress en overspanning, bieden wij een gericht programma aan voor teams.

Assessment ‘Omgaan met weerstand’

Steeds meer beroepen ervaren agressie en geweld. Beschikt iemand over de juiste aanleg, kwaliteiten en vaardigheden (de-escalerend vermogen) om hiermee om te gaan?

Diensten met een focus op intregriteit.
Culture Fit

Integriteit in samenwerking en cultuur is een belangrijke succesfactor voor organisaties. Wij brengen op boeiende en eerlijke wijze integriteitsrisico’s in kaart.

Selectie en ontwikkeling op executive niveau

Inzicht en advies bij vraagstukken van het hoogste niveau. Om benoemingsrisico’s te reduceren en leiderschap naar een hoger niveau te tillen. Met als doel: wendbare leiders en een toekomstbestendige organisatie.

Executive Assessment

Inzicht in de fit tussen bestuurders en in sterktes en aandachtspunten in de samenwerking, vergroot een succesvolle onboarding en verkleint de kans op een mis-hire.

Board Dynamics

Een korte check om de fit tussen bestuurders in kaart te brengen en te verbeteren: de basis voor een effectieve samenwerking, zeker wanneer het team onder druk staat.

Executive Coaching

Inzichten en aandacht van het hoogste niveau. Bijzonder welkom wanneer leiders moeten presteren onder druk. Coaching in context is het uitgangspunt.

Zelfevaluatie

Onze consultants helpen de evaluatiegesprekken tussen bestuursleden effectief vorm te geven, zodat deze soepel verlopen en het gewenste resultaat opleveren.

De psychologische inzichten vanuit een assessment worden teruggekoppeld via een interactief rapport in ons state-of-the-art assessmentportal. Nieuwsgierig naar hoe dit eruit ziet? 

Méér LTP

Gerichte aanpakken & specialistische expertise: ontdek LTP Executive Services, LTP Safety Services en ons innovatieve integriteitsassessment.

Advies gewenst?

Neem gerust contact met ons op. Onze adviseurs denken graag met je mee.

Waar mogen wij het voorbeeldrapport naar toe sturen?