Wij zijn LTP Business Psychologen

Het oudste psychologisch adviesbureau van Nederland, maar zo voelen wij ons niet! Al 95 jaar leggen wij de nadruk op innovatie en kwaliteit in onze assessments en adviezen. Met onze (online) assessments, data-analyses en de inzet van ervaren business psychologen adviseren wij organisaties bij uiteenlopende vraagstukken.

Wij zijn LTP Business Psychologen​

Onze missie en visie

Wij weten dat mensen de veranderkracht van een team en organisatie bepalen. Wij hebben de data, algoritmes en gevalideerde tools om dat te kunnen meten. Maar wij hebben vooral onze business psychologen. Zij begrijpen hoe ze mensen en teams hierbij moeten helpen. Dat doen zij met passie, al sinds 1927. Lees meer »

Méér LTP

Ontdek LTP Executive Services, voor onze dienstverlening op executive level, en LTP Safety Services, voor inzicht en advies bij selectie en ontwikkeling van talent binnen veiligheidskritische functies.  

Research & innovatie

LTP heeft een eigen innovatieafdeling die niet alleen nieuwe instrumenten en modellen ontwikkelt, maar ook voortdurend de kwaliteit van de instrumenten bewaakt. Recente projecten zijn de ontwikkeling van een integriteitsgame en een upgrade van ons assessmentplatform. Ook onderzoeken we in samenwerking met de VU de toekomst van AI in recruitment met onze AI-robot Sigmund. Lees meer over Research & Innovatie »

Internationaal netwerk

Samen met onze internationale partners kunnen wij ook internationaal opererende organisaties bedienen. Lees meer »

Ervaren professionals

LTP heeft uitsluitend ervaren psychologisch adviseurs in dienst. Kenmerkend zijn hun kwaliteitsgerichtheid, expertise, persoonlijke benadering en passie voor het vak. Ruim 120 psychologen en andere professionals werken samen om jouw mensen, teams én organisatie effectiever en veranderkrachtiger te maken. Bekijk het team »

Onze opdrachtgevers

Wij adviseren een groot aantal bedrijven, overheden en instellingen. Dat onze aanpak gewaardeerd wordt, blijkt onder andere uit onze Cedeo-erkenning met een score van 95,6% op klanttevredenheid. Hier vind je enkele opdrachtgevers »

Informeren & inspireren

De wisselwerking tussen HR en psychologie is waarin wij ons interesseren en specialiseren. Wij hebben onze kennis gebundeld in diverse dossiers. Bekijk onze dossiers »

Historie

Wist je dat LTP het oudste adviesbureau van Nederland is? Het Laboratorium voor de Toegepaste Psychologie (oftewel: LTP) is opgericht in 1927 en ontstaan vanuit de Vrije Universiteit Amsterdam. Lees verder 

LTP is het oudste adviesbureau van Nederland

Offerte Team & Organisatie

Waar mogen wij het voorbeeldrapport naar toe sturen?