Wij zijn LTP Business Psychologen

Vanuit verschillende disciplines werken wij samen om onze klanten zo goed mogelijk te helpen bij hun strategische vraagstukken. Dit doen wij met behulp van wetenschappelijk gefundeerde online tools, impactvolle adviezen en interventies, bevlogen adviseurs en intuïtieve rapporten en dashboards. Altijd ondersteund met people data, want een grondige data-analyse is vast onderdeel van onze aanpak. 

Veel strategische vraagstukken binnen organisaties relateren aan hun meest waardevolle bron: de mens. En mensen in organisaties hebben in de huidige complexiteit steeds méér behoefte aan inzicht en ontwikkeling. Psychologisch gevalideerde inzichten zijn hierbij onmisbaar. 

Het begrijpen van competenties, talent en leiderschap, in interactie met de context – het team en de organisatie als geheel – is één van de elementen die LTP onderscheidt.

Rake psychologische inzichten en data

Met onze dienstverlening ondersteunen wij organisaties om succesvol te zijn en relevant te blijven in een complexe tijd. We creëren onderscheidende waarde voor de klant als langdurig strategisch partner, met rake psychologische inzichten en data op het gebied van talent, team, organisatie en executive leiderschap. We werken science based en maken wetenschappelijke inzichten toepasbaar voor markt en maatschappij.

Méér LTP

Ontdek LTP Executive Services, voor onze dienstverlening op executive level, en LTP Safety Services, voor inzicht en advies bij selectie en ontwikkeling van talent binnen veiligheidskritische functies.  

Research & innovatie

LTP heeft een eigen innovatieafdeling die niet alleen nieuwe instrumenten en modellen ontwikkelt, maar ook voortdurend de kwaliteit van de instrumenten bewaakt. Recente projecten zijn de ontwikkeling van een integriteitsgame en een upgrade van ons assessmentplatform. Ook onderzoeken we in samenwerking met de VU de toekomst van AI in recruitment met onze AI-robot Sigmund. Lees meer over Research & Innovatie »

Werken bij LTP

LTP is een innovatief en dynamisch bedrijf met uitdagende werkgebieden en fijne collega’s. Je hebt veel vrijheid in je werk en je krijgt veel kansen om je verder te ontwikkelen. Word jij onze nieuwe collega? »

Ervaren professionals

LTP kenmerkt zich door de energieke, passievolle mensen die er werken. Onze psychologisch adviseurs zijn ervaren en worden gekenmerkt door hun kwaliteitsgerichtheid, expertise, persoonlijke benadering en passie voor het vak. Ruim 130 psychologen en andere professionals werken samen om jouw mensen, teams én organisatie effectiever en veranderkrachtiger te maken. Bekijk het team »

Strategische partners

Ook creëren we meerwaarde voor onze opdrachtgevers door strategische samenwerkingen aan te gaan met partners die complementaire expertise hebben. Op deze manier kunnen we echt onderscheidende waarde creëren voor onze klanten en blijven we zelf steeds vernieuwen en groeien.

Samen met onze internationale partners kunnen wij ook internationaal opererende organisaties bedienen. Lees meer »

Onze opdrachtgevers

Wij adviseren een groot aantal bedrijven, overheden en instellingen. Dat onze aanpak gewaardeerd wordt, blijkt onder andere uit onze Cedeo-erkenning met een score van 95,6% op klanttevredenheid. Hier vind je enkele opdrachtgevers »

Informeren & inspireren

De wisselwerking tussen HR en psychologie is waarin wij ons interesseren en specialiseren. Wij hebben onze kennis gebundeld in diverse dossiers. Bekijk onze dossiers »

Historie

Wist je dat LTP het oudste adviesbureau van Nederland is? Het Laboratorium voor de Toegepaste Psychologie (oftewel: LTP) is opgericht in 1927 en ontstaan vanuit de Vrije Universiteit Amsterdam. Lees verder 

LTP is het oudste adviesbureau van Nederland

Aanvraagformulier The Ripple

Offerte Team & Organisatie

Waar mogen wij het voorbeeldrapport naar toe sturen?