Digitale toegankelijkheid

LTP doet er alles aan om ervoor te zorgen dat onze producten volledig toegankelijk zijn en we streven ernaar om al onze gebruikers een inclusieve ervaring te bieden. Ons online assessmentplatform (specifiek de portal waar het assessment door de kandidaat wordt ingevuld), is gecontroleerd door Swink en we voeren actief verbeteringen door om te voldoen aan de Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) 2.1 niveau AA, een internationaal erkende standaard voor webtoegankelijkheid.

We werken eraan om bestaande beperkingen aan te pakken en ons online assessmentplatform toegankelijker te maken met de volgende maatregelen:

  • Toegankelijkheidstesten uitvoeren tijdens het ontwikkelingsproces;
  • Beoordelen van het gebruik van kleurcontrast in onze ontwerpen;
  • Ervoor zorgen dat elke functionaliteit beschikbaar is via een toetsenbord en compatibel is met ondersteunende technologieën;
  • Waar relevant ondertiteling en transcripties voor multimedia-inhoud leveren.


Onze online platform is ontworpen om goed te werken met de nieuwste versies van populaire webbrowsers, waaronder Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge en Apple Safari. Voor de beste ervaring raden wij u aan de nieuwste versie van uw favoriete webbrowser te gebruiken.

Feedback en contactgegevens

Mocht u tijdens het gebruik van ons online assessmentplatform toegankelijkheidsbarrières tegenkomen, neem dan contact met ons op via info@ltp.nl. Wij zullen ons best doen om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat het platform toegankelijk is voor alle gebruikers, en we zullen het platform blijven verbeteren om deze in de loop van de tijd toegankelijker te maken.

Waar mogen wij het voorbeeldrapport naar toe sturen?