Pre Fit

Snel en efficiënt uit een grote groep sollicitanten de beste kandidaten identificeren voor de volgende stap in het selectieproces. De beste kandidaten blijven over.

Selectie van kandidaten voor de volgende stap

Goede, competente medewerkers zijn essentieel voor iedere organisatie. Voor sommige functies is het vanwege het hoge aantal sollicitanten echter lastig om de meest geschikte kandidaten te identificeren. Het online assessment de Pre Fit helpt hierbij. 

Wat is en wat levert het op? 

De Pre Fit is een kort online assessment dat kandidaten gemakkelijk vanuit huis (of elke andere plek) kunnen invullen. Het geeft inzicht in het intellectueel vermogen, bestaande uit de drie onderdelen verbale intelligentie, numerieke intelligentie en abstracte intelligentie.

In overleg met een van onze adviseurs wordt bepaald wat de selectiecriteria worden, op basis waarvan de meest geschikte kandidaten worden geïdentificeerd voor de volgende stap in het selectieproces.

De Pre Fit is een online assessment: flexibel en snel in te zetten. Lees hier meer over online assessments en de voordelen »

Meer weten of een (gratis) eerste Pre Fit aanvragen?

Of wil je een offerte ontvangen of persoonlijk contact met een van onze adviseurs? Vul het contactformulier in op deze pagina en wij komen in actie. Je kunt ook zelf contact met ons opnemen via 020 – 30 50 400 of info@ltp.nl. Wij staan voor je klaar!

Betrouwbare partner

LTP Business Psychologen is een van de meest vooraanstaande psychologische adviesbureaus van Nederland. Al 90 jaar leggen wij de nadruk op innovatie en kwaliteit in (online) assessments en ontwikkeling. Wij beschikken over een eigen ontwikkelafdeling die nieuwe instrumenten en modellen ontwikkelt en voortdurend de kwaliteit van de instrumenten bewaakt. Lees verder »

Focus op kwaliteit

LTP scoort 96,7% op klanttevredenheid​
A problem was detected in the following Form. Submitting it could result in errors. Please contact the site administrator.
Wil je een offerte ontvangen of heb je een vraag?

Onze adviseurs helpen je graag verder.

Om wat voor functie(s) gaat het?
Wil je een demo ontvangen?