Pre Fit

Online selectietool voor inzicht in intellectuele capaciteiten

Snel en efficiënt uit een grote groep sollicitanten de beste kandidaten identificeren voor de volgende stap in het selectieproces. De beste kandidaten blijven over.

Selectie van kandidaten voor de volgende stap

Goede, competente medewerkers zijn essentieel voor iedere organisatie. Voor sommige functies is het door het hoge aantal sollicitanten echter lastig om geschikte kandidaten te identificeren. Het online assessment Pre Fit helpt hierbij. 

Wat is en wat levert het op? 

De Pre Fit is een kort online assessment dat kandidaten gemakkelijk vanuit huis (of elke andere plek) kunnen invullen. Het geeft inzicht in het intellectueel vermogen, bestaande uit de drie onderdelen: verbale intelligentie, numerieke intelligentie en abstracte intelligentie.

In overleg met een LTP-adviseur worden de selectiecriteria bepaald. Op basis hiervan worden de meest geschikte kandidaten geïdentificeerd voor de volgende stap in het selectieproces.

De Pre Fit is een online assessment: flexibel en snel in te zetten. Lees hier meer over online assessments en de voordelen »

Wat is de investering?

In het overzicht hieronder vind je de kosten van de Pre Fit. Het betreft een staffel die volloopt gedurende 12 maanden. In overleg is een licentie mogelijk (onbeperkt gebruik van de Pre Fit).

Prijstabel Pre Fit

De testomgeving van de Pre Fit wordt gepersonaliseerd. Met het logo van jouw organisatie, e-mailberichten op maat, etc. De kosten hiervoor zijn € 280,- (inclusief het inbouwen van maximaal 3 functieprofielen). N.B. Al onze tarieven zijn exclusief 21% btw.

Meer weten of een (gratis) eerste Pre Fit aanvragen?

Wil je direct een (gratis) eerste Pre Fit aanvragen, een offerte ontvangen of persoonlijk contact met een van onze adviseurs? Vul het contactformulier in op deze pagina en wij komen in actie. Je kunt ook zelf contact met ons opnemen via 020 – 30 50 400 of info@ltp.nl.

Betrouwbare partner

LTP Business Psychologen is een van de meest vooraanstaande psychologische adviesbureaus van Nederland. Al bijna 100 jaar leggen wij de nadruk op innovatie en kwaliteit in (online) assessments en ontwikkeling. Wij beschikken over een eigen ontwikkelafdeling die nieuwe instrumenten en modellen ontwikkelt en voortdurend de kwaliteit van de instrumenten bewaakt. Lees verder »

Focus op kwaliteit

LTP scoort 95,6% op klanttevredenheid​
Wil je een offerte ontvangen of heb je een vraag?
Onze adviseurs helpen je graag verder.
Om wat voor functie(s) gaat het?
Wil je een demo ontvangen?

Aanvraagformulier The Ripple

Offerte Team & Organisatie

Waar mogen wij het voorbeeldrapport naar toe sturen?