Team & Visie

LTP Safety Services: de factor mens in veiligheid

LTP Safety Services geeft inzicht in talent, gedrag en risico’s van mensen in veiligheidskritische functies. Met onze specialistische assessments en ervaren psychologen adviseren wij organisaties bij uiteenlopende HR-vraagstukken gerelateerd aan veiligheid, om zo risico’s te minimaliseren, werksucces te vergroten en de veiligheidscultuur te versterken. 

De factor mens in veiligheid

Mensen verschillen van elkaar in hoe zij omgaan met veiligheid. Zeker onder stress. Dit maakt het cruciaal om naast regels en protocollen aandacht te besteden aan de factor mens in veiligheid. Medewerkers die werken in het verlengde van hun talent zijn gemotiveerd, bevlogen, productief en vertonen eerder veilig gedrag. Hierdoor worden incidenten en (sociale) escalaties voorkomen. 

Inzicht met impact

LTP biedt daarom inzicht in het talent en gedrag van (toekomstige) medewerkers, met een specifieke focus op het thema veiligheid. Wij gebruiken hiervoor unieke instrumenten en tools, ontwikkeld voor het in kaart brengen van diverse veiligheidsissues. Deze inzichten zijn niet alleen waardevol voor een zorgvuldige selectie aan de poort, maar ook voor persoonlijke ontwikkeling en teamontwikkeling. Zo wordt de veiligheidscultuur versterkt, worden verloop en verzuim verminderd en draag je zorg voor een veiligere werkomgeving!

Dit is het LTP Safety team

Naast unieke instrumenten en tools om relevante veiligheidsissues in kaart te brengen, is er binnen LTP een team actief met specialistische kennis en expertise op het gebied van veiligheid. Onze business psychologen begrijpen de veiligheidscontext en kunnen de consequenties overzien, mét oog voor de deelnemer. 

Wil je weten hoe zij jouw organisatie verder kunnen helpen? Bekijk ons dienstenoverzicht of neem direct contact met ons op »

Aanvraagformulier The Ripple

Offerte Team & Organisatie

Waar mogen wij het voorbeeldrapport naar toe sturen?