Randstad

Randstad is een pionier in de hr-dienstverlening. Sinds de oprichting in 1960 is het uitgegroeid tot de op één na grootste hr-dienstverlener in de wereld, met als missie om de wereld van werk te ontwikkelen. In een snel veranderende arbeidsmarkt is het essentieel werknemers te selecteren, niet alleen op wat ze nu kunnen, maar tevens op wat hun potentieel is voor de toekomst.

Werksucces voorspellen

Randstad en LTP hebben elkaar gevonden in de ambitie om vernieuwende toepassingen te gebruiken voor het identificeren van potentieel en het matchen van eigenschappen met de best passende werkomgeving. In dit kader heeft LTP voor Randstad een persoonlijkheidstest ontwikkeld die voor iedereen benaderbaar is die zich inschrijft als werkzoekende. De test brengt in kaart in hoeverre kandidaten beschikken over de kwaliteiten voor het uitvoeren van taken, geeft zicht op persoonskenmerken en hun fit met de cultuur van een organisatie. Criteria die Randstad in staat stelt om werksucces nóg beter te voorspellen.

Belangrijke voorwaarde was dat de test direct op de site van Randstad te benaderen is en dat de uitkomsten in een toegankelijke en grafisch mooi weergegeven vorm direct voor de kandidaat beschikbaar zijn. Gezamenlijk is er bepaald welke persoonskenmerken van belang zijn, waarbij LTP vanuit haar inhoudelijke expertise het wetenschappelijke fundament heeft gelegd.

Compacte, aantrekkelijke rapportage

Door de nauwe samenwerking tussen Randstad en LTP is een instrument neergezet waar we trots op kunnen zijn. Met de compacte en aantrekkelijke rapportage krijgt een kandidaat inzicht in de eigen persoonlijkheid en voorkeuren. Op basis van deze persoonlijkheidstest is er inmiddels een succesvolle pilot uitgevoerd met het matchen op meer factoren dan alleen werkervaring. Door aan de werkgeverskant ook de cultuur uit te vragen kan er op een grotere set relevante criteria een match gemaakt worden.

Aanvraagformulier The Ripple

Offerte Team & Organisatie

Waar mogen wij het voorbeeldrapport naar toe sturen?