Zo werft de gemeente Amsterdam zijn handhavers

LTP draagt bij aan selectie handhavers gemeente Amsterdam

Op de website van Werf& staat een mooi artikel over de vernieuwde werving en selectie van Handhavers Openbare Ruimte bij de Gemeente Amsterdam. LTP Safety Services draagt hieraan bij!

“De nieuwe selectiemethode is goed ontvangen”, vertelt senior recruiter Samantha Williams. “Aan kandidaten hebben wij een week na de selectiedag een digitale enquête gestuurd, die zij anoniem konden invullen. We hebben hen gevraagd om de verschillende onderdelen van het selectietraject te beoordelen, van de werving tot en met de selectiedag. Wat waren we trots op het gemiddelde cijfer 8…”

Met ons online assessment worden de gewenste competenties en gedragingen voor de functie van handhaver getoetst én wij zijn intensief betrokken bij de coronaproof selectiedagen.

Marius de Bruin, Business Lead LTP Veiligheid en Integriteit

Wie zijn wij? 

LTP Safety Services is marktleider op het gebied van wettelijke veiligheidskeuringen en assessments voor veiligheidskritische functies. Onze focusgebieden: veilig werken, omgaan met weerstand en safety leadership. Wij focussen op de factor mens in veiligheid, voor een veiligere werkomgeving! Lees verder »

Picture of Redactie
Redactie

Waar mogen wij het voorbeeldrapport naar toe sturen?