Save the date! LTP 95 jaar: the future of work

We gaan ervoor! Op 19 en 21 april komen we graag weer live op een inspirerende locatie bij elkaar. Om nieuwe inzichten op te doen, met elkaar van gedachten te wisselen en onze 95e verjaardag te vieren! Ben jij er ook bij?

De psychologische veerkracht van het team als houvast in roerige tijden 

De crisis die we nu meemaken is ongekend, zowel op privé vlak als op werkgebied. We hebben als individu en organisatie veel veerkracht en veranderbereidheid laten zien. We hebben afscheid moeten nemen van vertrouwde zekerheden én hebben nieuwe ontdekkingen gedaan.

Waar we hoopten weer in rustiger vaarwater terecht te komen, ziet dat er voorlopig niet naar uit. Niet alleen omdat de crisis (nog) niet voorbij is, maar ook omdat we de nieuwe invulling van autonomie, samenwerken en betekenisgeving, niet meer zullen loslaten. 

In al deze heftigheid is één ding zeker: we hebben elkaar ook (of juíst) op het werk hard nodig! Hoe geven we daar invulling aan in deze nieuwe werkelijkheid? Tijdens dit event gaan het hier onder andere over hebben. 

LET OP! In eerste instantie vond dit event plaats op 14 maart. Maar hoeveel leuker is het om je verjaardag op meerdere momenten te vieren, in een iets kleinere groep, met extra ruimte voor interactie en contact? Daarom is het event verplaatst naar 19 en 21 april. 

Foto van Redactie

Redactie

Waar mogen wij het voorbeeldrapport naar toe sturen?