LTP EVENT: THE FUTURE OF WORK

LTP bestaat alweer 95 jaar! En dat willen we niet zomaar voorbij laten gaan. We vieren dit graag live, met jou, op een inspirerende locatie en met een toepasselijk thema: het omarmen van de kracht van verandering. Over weerbaarheid, wendbaarheid en hoe je forever young blijft. 

Met verwondering én bewondering kunnen we terugkijken op twee hectische Covid-19 jaren, waarin ongekende veranderkracht en creativiteit centraal stonden. Kwaliteiten die we óók de komende jaren nog hard nodig zullen hebben, want wat zou het zonde zijn als we langzaam weer terugvallen in oude patronen.

Maar hoe houden we die veerkracht en focus op vernieuwing vast? Daar ligt de uitdaging!

Als hr-professional of manager ben je van harte uitgenodigd om deze uitdaging met ons te tackelen. Schuif op 19 óf 21 april aan in het Cobra museum te Amstelveen, dan vieren we gezamenlijk onze 95e verjaardag én ontdekken we hoe je als organisatie forever young blijft! 

UPDATE! Inmiddels zijn er voor de donderdag 21 april geen plekken meer beschikbaar. Meld je nu aan voor de laatste plekken op dinsdag 19 april!

Praktische informatie

Het programma

Patrick opent het event met een korte schets van de veranderkracht van LTP; wat gaan we doen op weg naar de 100!

Het is voor de meeste organisaties zeer moeilijk om echte verandering te realiseren. Yousri Mandour, docent op Nyenrode, partner bij Lobster Company en co-auteur van het boek: ‘De Strategie van de Kreeft’, neemt ons mee in de weerbarstigheid van échte vernieuwing en het belang van het omarmen van ongemak om vooruit te komen. Een eye-opener én een roadmap voor het creëren van een futureproof strategie, tegen de stroom in.

De werken in het Cobra museum zijn prototypisch voor het doorbreken van de status quo. We nodigen jullie uit om vanuit dat perspectief een wandeling door het museum te maken. Ingeleid door een korte toelichting door een van de kunsthistorici van het museum. 

LTP psychologen Ivo Winkes en Marian de Joode vertalen de inzichten van Yousri naar de psychologische mechanismes in de praktijk. Hoe geven we invulling aan een nieuwe werkelijkheid? Met extra aandacht voor de cruciale rol van het team. Want dáár is de zekerheid van contact, vindt uitwisseling plaats van werkgerelateerde maar ook persoonlijke issues en juist dáár wordt gezocht naar purpose en betekenisgeving. Hoe kan je als team groeien en vernieuwen, ook al is er sprake van afstand, druk en onzekerheid?  

We zien er erg naar uit om jullie weer persoonlijk te ontmoeten en met elkaar van gedachten te kunnen wisselen. Die kans willen we optimaal benutten om samen te exploreren wat in jullie ogen – als professionals op het gebied van mensen in organisaties – de belangrijkste ontwikkelingen zijn. 

Het museum is all yours! Inmiddels zijn alle reguliere bezoekers vertrokken dus maak gerust nog een rondje om in alle rust de kunst te bewonderen. Wij zorgen voor een hapje en een drankje om de middag goed af te sluiten.  

Achtergrondbeeld: Karel Appel – Cobra museum Amstelveen

De sprekers

Yousri Mandour
Yousri Mandour

Yousri is docent op Nyenrode voor diverse executive programma’s en partner bij Lobster Company. Hij is co-auteur van de boeken ‘De Strategie van de Kreeft’, ‘Zo vernieuw je je businessmodel’ en ‘Doelgericht vernieuwen’.

Marian de Joode

Marian is innovatiemanager bij LTP. Zij houdt zich bezig met de future of work en de ontwikkeling van innovatieve concepten en technieken waar het gaat om assessment en ontwikkeling van individuen, teams en organisaties.

Ivo Winkes

Ivo is Business Psycholoog en Partner bij LTP. Hij is voorloper in zijn vakgebied en gespecialiseerd in het toepasbaar maken van  psychologie en technologie als versneller van groei van organisaties.

De locatie

Wij verwelkomen je graag op een locatie die inspireert om op een andere manier te denken en kijken: het Cobra museum in Amstelveen

Tijdens onze verjaardagviering kan je de tentoonstelling ‘het andere verhaal’ bewonderen, door gastconservator Abdelkader Benali (1975).

Tijdens de borrel hebben we het museum zelfs voor ons alleen! Een unieke kans voor een prachtige wandeling langs diverse kunst. 

Karel Appel - Cobra Museum Amstelveen

LTP 95 jaar, schrijf je nu in!

Ben jij hr-professional en/of manager? Dan nodigen we je van harte uit om samen nieuwe inzichten op te doen, om met elkaar van gedachten te wisselen en om te vieren dat LTP – forever young – alweer de 95 jaar aantikt.

UPDATE! Inmiddels zijn er voor de donderdag 21 april geen plekken meer beschikbaar. Meld je nu aan voor de laatste plekken op dinsdag 19 april!

Afbeeldingen: Karel Appel – Cobra museum Amstelveen

 

 

 

 

 

 

Waar mogen wij het voorbeeldrapport naar toe sturen?