LTP scoort 95,6% in klanttevredenheidsonderzoek Cedeo

LTP scoort 95,6% in klanttevredenheidsonderzoek Cedeo

Ook in 2022 hebben wij de Cedeo-erkenning voor Assessments mogen ontvangen. Met een fantastische score van 95,6%. Een mooi gemiddelde van de afgelopen jaren. Daar zijn we ontzettend trots op! Hieronder lees je enkele ervaringen en tips van onze opdrachtgevers in de samenwerking met LTP.

In het klanttevredenheidsonderzoek benaderde Cedeo opdrachtgevers van LTP met een aantal gerichte vragen over hun ervaringen: Hoe waarderen zij de samenwerkingsrelatie, de dienstverlening en de prestaties van LTP. Centraal stond daarbij telkens de vraag in hoeverre LTP erin is geslaagd gewekte verwachtingen en gedane beloften daadwerkelijk waar te maken.

“LTP blijft streven naar het leveren van hoge kwaliteit bij de uitvoering van onze assessments. Niet voor niets zijn wij al 95 jaar toonaangevend met impactvolle inzichten in het ontwikkelpotentieel van mensen, teams en organisaties. We zijn dan ook blij met het goede resultaat uit het Cedeo-onderzoek!”

Waarom kiezen opdrachtgevers voor LTP?

Als redenen om voor LTP te kiezen, komen onder andere uit de interviews naar voren: het maatwerk, de prettige relatie, de flexibiliteit, de klantgerichtheid, de diversiteit in het aanbod en het handige portal. Enkele uitspraken ter illustratie:

  • “De breedte van hun dienstverlening met volledige uitgebreide assessments en de online assessment past bij ons en de kwaliteit is goed. Hun psycholoog denkt ook mee bij vraagstukken organisatiebreed. Ze zijn voor ons een sparringpartner”
  • “We zijn op zoek naar een gerenommeerd bureau en zij hebben een goede naam. Daarnaast zijn het de mensen die het doen en zij hebben kwalitatief goede adviseurs”
  • “Al twee keer zijn ze bij een aanbesteding eruit gekomen als beste bureau voor onze vraag.”
  • “Ze doen wat ze beloven voor een reële prijs.”

Een tip die wij hebben gekregen, is om meer initiatieven te starten voor klantcontact en om opdrachtgevers vaker te informeren over nieuwe ontwikkelingen. Dit nemen wij mee in onze plannen voor 2023.

Wat zeggen opdrachtgevers over onze adviseurs?

De referenten zijn tevreden tot zeer tevreden over de adviseurs die door LTP worden ingezet voor de assessments. “We werken vaak met dezelfde psycholoog die weet hoe onze organisatie werkt. Hij is helder in zijn terugkoppeling en ook de medewerkers hebben een goed gevoel bij hem.” Dit wordt in vele gevallen ook bevestigd door medewerkers/kandidaten. Die vinden dat de adviseurs deskundig en klantgericht te werk gaan en dat zij op een prettige manier begeleiding geven en uitleg geven tijdens het assessment.

Een tip die wij hebben gekregen is om de huidige medewerkers vast te houden, omdat zij van goede kwaliteit zijn. Hier gaan wij ons best voor doen!

Wat zeggen opdrachtgevers over onze assessmentrapporten?

De afronding van assessments verloopt volgens de respondenten naar tevredenheid. Men spreekt over rapportages van goede kwaliteit, waarmee ze uit de voeten kunnen.

  • “We zijn opgeleid in hoe we de rapportages moeten interpreteren. Daar hebben ze veel in gedaan. Er is daarnaast altijd iemand bij hen beschikbaar om een toelichting te geven”
  • “Na het akkoord van de medewerker krijgt de manager of leidinggevende het rapport dat volgens hen goed aansluit op de ontwikkelpunten”
  • “Ik vind de rapportages heel goed. Ze zijn to-the-point met sterke punten en ontwikkelpunten en zien er verzorgd en professioneel uit met verschillende diagrammen. Zelf kijk ik vooral naar de aanbevelingen.”

Als aandachtspunt hebben wij gekregen dat assessments nóg sneller ingepland moeten kunnen worden. Door de krapte op de arbeidsmarkt moet je er snel bij zijn. Dit nemen wij ons ter harte: met grote en kleine aanpassingen maken wij ons aanvraagproces effectiever én wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s om onze capaciteit te vergroten!

Over Cedeo

Cedeo bestaat sinds 1980 en fungeert als strikt onafhankelijke certificerende instantie voor aanbieders van opleidingen, cursussen, trainingen en andere HR-diensten. Je leest meer op de website van Cedeo >>

Heb je hier vragen over?

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen snel contact met je op.

Picture of Anouk Broersma

Anouk Broersma

Anouk is communicatiespecialist en eventmanager bij LTP. Het organiseren van zowel interne als externe evenementen én het schrijven en redigeren van artikelen behoren tot het leukste van haar werk. Zij heeft een communicatieachtergrond, maar veel affiniteit met psychologie.

Waar mogen wij het voorbeeldrapport naar toe sturen?