LTP in ABA Today: ‘Gaat vaak over individuen laten functioneren in een team’

LTP mag zich na de verhuizing van het hoofdkantoor naar Amsterdam Zuidoost een goede buur van Ajax noemen. Onlangs is Ageeth Telleman, ceo van LTP, geïnterviewd door ABA Today.

“Het gaat in ons werk vaak over het laten functioneren van individuen in teams. Wij zijn continu bezig met hoe je als organisatie het beste uit je talenten haalt, en waar
welk talent het beste past,’ vertelt Ageeth. ‘Hoe bouw je goede teams? Hoe creëer je een veilige werkomgeving, dus een cultuur waarin eenieder zich kan uitspreken, waarin je elkaar feedback mag geven? Al die vragen hebben natuurlijk heel veel raakvlakken met sport.”

In contact met de buurt

Naast Ajax probeert LTP ook met andere partijen uit de buurt in contact te komen. Zo organiseerden wij onlangs een morning meetup over inclusief leiderschap in een pop-up locatie van het Bijlmerparktheater, waarbij ook het ontbijt en de verse sappen werden verzorgd door bedrijven uit de buurt. 

Picture of Ageeth Telleman

Ageeth Telleman

Ageeth is sinds de zomer van 2022 bestuurder en algemeen directeur bij LTP. Hiervoor werkte zij als managing partner en boardroom consultant. Ageeth heeft ruime ervaring met verandervraagstukken, innovatietrajecten en doorontwikkeling van organisaties. Maandelijks is zij te beluisteren in het Boardroompanel van BNR Zakendoen.

Aanvraagformulier The Ripple

Offerte Team & Organisatie

Waar mogen wij het voorbeeldrapport naar toe sturen?