LTP Morning Meetup
‘Human revolution: Inclusief leiderschap’

Inspirerende ontbijtsessie met Rocky Hehakaija

4 april 2024 | 08:00 - 11:00 uur | Bijlmer Parktheater pop-up podium Bijlmerplein 876 | Gratis

Een initiatief om organisaties te ondersteunen bij het versterken van psychologische veiligheid en inclusiviteit

De roep om inclusievere organisaties neemt toe, onder aanvoering van een nieuwe generatie op de werkvloer. Zij zijn opgegroeid in een andere tijd dan die waarin veel organisaties hun culturele basis hebben gelegd. Deze culturen sluiten vaak onbewust mensen buiten.

Deze verandering vraagt om nieuw leiderschap, want nieuwe cultuur ontstaat door rolmodellen. Wij geloven dat elk individu in je organisatie hierin een positief verschil kan maken. LTP en Game of your Life, de organisatie van Rocky, hebben daarom het initiatief genomen voor een uniek gezamenlijk leiderschapsprogramma.

Nieuwe cultuur ontstaat door rolmodellen

Hoe geef je medewerkers duurzame, hernieuwde leiderschapskwaliteiten? Hoe zorg je voor minder uitstroom door meer verbinding en psychologische veiligheid in teams? En hoe blijf je een aantrekkelijke werkgever voor potentieel talent?

Tijdens de Morning Meetup vertelt Rocky Hehakaija hoe je bouwt aan een nieuwe generatie rolmodellen op de werkvloer, die vanuit hun eigen positie een inclusieve cultuur creëren en de toekomst van je organisatie veiligstellen. Leadership for human revolution.

Laat je inspireren door nieuwe inzichten, wissel ervaringen uit met vakcollega’s en geniet ondertussen van een heerlijk ontbijt. De perfecte start van je werkdag!

Programma

Aanmelden

Aanmelden is niet meer mogelijk.

Dit evenement is de start van de samenwerking tussen LTP en Game Of Your Life, een initiatief om organisaties te ondersteunen bij het versterken van psychologische veiligheid en inclusiviteit.

Roxanne 'Rocky' Hehakaija

Roxanne ‘Rocky’ Hehakaija is directeur van Game Of Your Life en oprichter van Favela Street. Ze is een bekend gezicht in de internationale straatvoetbalwereld én won ‘Wie is de Mol’ in 2021.

Met Favela Street creëerde Rocky een persoonlijk ontwikkelprogramma dat jongeren opleidt tot rolmodellen door middel van straatvoetbal. Vanuit de filosofie: “Als je het beste uit jezelf haalt, kun je een positief verschil maken in je gemeenschap.”

Rocky is een echte changemaker op het vlak van inclusief leiderschap. Zij is als geen ander in staat om mensen de psychologische inzichten op het gebied van leiderschap en psychologische veiligheid écht te laten beleven. LTP heeft dan ook al meerdere impactvolle leiderschapsprogramma’s samen met haar verzorgd. Hierbij fungeren de Future Leading Players – jongeren die zelf te maken hebben (gehad) met sociale uitsluiting en bij Favela Street een ontwikkeltraject hebben afgerond – als ‘ijsbrekers’.

Waar mogen wij het voorbeeldrapport naar toe sturen?