Update verhuizing hoofdkantoor LTP

De entree van de Oval Tower - de bar is tevens de receptie

Het is bijna zover: de verhuizing van het hoofdkantoor van LTP naar Amsterdam Zuidoost. Vanaf maandag 25 september 2023 zijn wij gevestigd in de Oval Tower, een locatie dicht in de buurt van station Amsterdam Bijlmer én met een prachtig uitzicht over Amsterdam en omstreken. Hieronder vind je het adres, de route met auto en OV, belangrijke data en lees je op welke etages LTP zich straks bevindt.

Route en adresgegevens

Nieuw adres hoofdkantoor LTP per maandag 25 september:
De entree 99-197, 1101 HE Amsterdam
Routebeschrijving
Google Maps

De adressen van de andere LTP-vestigingen blijven ongewijzigd.

Verder een aantal handige links om met het OV naar LTP te komen:
Treinen: https://9292.nl/station-amsterdam-bijlmer-arena
Metro’s: https://9292.nl/amsterdam/metrostation-bijlmer-arena 
Bussen: https://9292.nl/amsterdam/bushalte-station-bijlmer-arena

Vanaf station Bijlmer Arena is het nog geen vijf minuten lopen naar de Oval Tower.

Belangrijke data

Op donderdag 21 en vrijdag 22 september a.s. vindt de verhuizing plaats. Op deze dag werken alle LTP-collega’s van de vestiging Amstelveen/Amsterdam vanuit huis of vanaf een andere LTP-locatie. Er vinden geen assessments of keuringen plaats.

Op maandag 25 september is de eerste werkdag in de Oval Tower. Op deze dag worden assessments gepland vanaf 10.15 uur. Vanaf dinsdag 26 september vinden er ook weer TestNed-keuringen en aanstellingen plaats.

LTP is gevestigd op de 18e en 19e verdieping

Als deelnemer, kandidaat of bezoeker word je op de begane grond door de receptie verwelkomd, ontvang je een toegangstag en kun je je begeven naar de 18e verdieping van de Oval Tower.

Daar staat het Assessment Team van LTP klaar om de assessmentdeelnemers, kandidaten voor veiligheidskeuringen en -aanstellingen en onze andere gasten en bezoekers te ontvangen. Er is een fijne ontvangstruimte waar men kan plaatsnemen voor een kopje koffie of thee en waar ook de lunch wordt geserveerd. Verder voldoen alle kamers aan de laatste eisen qua geluidsdichtheid, licht, ruimte en rust.

Op de 19e verdieping zijn de werkplekken van de LTP’ers. Deze verdieping is ingericht op de verschillende activiteiten met afwisselend open en gesloten werkplekken en draagt op een natuurlijke manier bij aan de onderlinge samenwerking.

Heb je een vraag?

Voor meer informatie kun je terecht bij jouw accountmanager bij LTP of geef je vraag aan ons door via het contactformulier hieronder. We komen er zo snel mogelijk bij je op terug.

Wij zien ons nieuwe kantoor met plezier tegemoet en kijken ernaar uit om onze opdrachtgevers en assessmentkandidaten daar straks te verwelkomen.

Contactformulier
Picture of Anouk Broersma

Anouk Broersma

Anouk is communicatiespecialist en eventmanager bij LTP. Het organiseren van zowel interne als externe evenementen én het schrijven en redigeren van artikelen behoren tot het leukste van haar werk. Zij heeft een communicatieachtergrond, maar veel affiniteit met psychologie.

Waar mogen wij het voorbeeldrapport naar toe sturen?