Podcast met o.a. Sven Prevoo: Wat zorgt voor inzetbaarheid?

Duurzame Inzetbaarheid staat al jaren hoog op de strategische HR agenda van Nederlandse organisaties. LTP was aanwezig op Hét event Duurzame Inzetbaarheid, waar bezoekers ontdekken wat duurzame inzetbaarheid inhoudt en wat zij kunnen doen om er binnen hun organisatie mee aan de slag te gaan.

People Power interviewde aanwezige experts over belangrijke vraagstukken rondom duurzame inzetbaarheid. Zo ook Sven Prevoo, adviseur bij LTP op het vlak van online assessments en team development (Persona.fit).

Samen met twee collega’s uit het vakgebied ging Sven dieper in op de vraag: Wat zorgt voor inzetbaarheid?

Bij inzetbaarheid wordt vaak ingezet op een scala van middelen en interventies. Trainingen, coaching, workshops, fiets van de zaak tot een eigen meditatieruimte. Maar wat ligt er aan de basis van inzetbaarheid. Welke mindset, kijk op de wereld, welk mensbeeld. En hoe kun je collega’s daarbij helpen?

> Klik hier om de podcast met Sven te beluisteren

Picture of Anouk Broersma

Anouk Broersma

Anouk is communicatiespecialist en eventmanager bij LTP. Het organiseren van zowel interne als externe evenementen én het schrijven en redigeren van artikelen behoren tot het leukste van haar werk. Zij heeft een communicatieachtergrond, maar veel affiniteit met psychologie.

Aanvraagformulier The Ripple

Offerte Team & Organisatie

Waar mogen wij het voorbeeldrapport naar toe sturen?