Nieuw adres LTP Groningen – vanaf 21 april

Onze vestiging in Groningen gaat verhuizen. Vanaf dinsdag 21 april 2020 is LTP gevestigd in het pand MyOffice Groningen Stadspark, vlak bij Station Groningen en bij de verschillende toegangswegen.

Nieuw adres:
Leonard Springerlaan 35
9727 KB  Groningen

>> Klik hier om de locatie te bekijken met Google Maps
>> Open hier de routebeschrijving (.pdf)

Contactgegevens blijven ongewijzigd:
050 – 31 45 038
Groningen@ltp.nl

Assessments en keuringen
Tot en met vrijdag 17 april vinden assessments en keuringen (LTP TestNed) plaats op het oude adres: Zernikepark 12 in Groningen. Vanaf dinsdag 21 april zijn kandidaten welkom op het nieuwe adres.

In verband met het Coronavirus hebben wij de nodige maatregelen getroffen. Heb jij binnenkort een assessment of keuring? Dan vraag je je vast af hoe dit nu in zijn werk gaat.

Assessment op afstand
LTP biedt kandidaten de mogelijkheid om een assessment dat normaal gesproken op locatie bij LTP had moeten plaatsvinden, op afstand te doen. Het programma blijft daarbij gelijk, het interview en rollenspel worden gedaan via een beveiligde internetverbinding. Wij hebben hier al langer ervaring mee en dit werkt gemakkelijk. Lees hier meer >

Parkeren

  • Tegenover de hoofdingang van MartiniPlaza vind je een parkeergarage met 600 parkeerplaatsen (€ 2,10 per uur).
  • Je kunt ook parkeren bij A7 parking, aan de kant van de A7, voorbij hotel Mercure. Je moet dan wel even wandelen door het stadspark (€ 1,50 per uur).
  • Beide garages hebben oplaadpunten voor elektrische auto’s.
  • Gehandicaptenparkeerplaatsen zijn beschikbaar bij het pand van MyOffice (waarin LTP is gevestigd). Geef bij ons aan als je hier gebruik van wilt maken.
Picture of Redactie

Redactie

Aanvraagformulier The Ripple

Offerte Team & Organisatie

Waar mogen wij het voorbeeldrapport naar toe sturen?