LTP klapt ook voor jou!

Het coronavirus heeft een enorme impact op ons werk en op onze organisaties. Wij willen graag iets voor je kunnen betekenen in deze lastige tijd. Daarom bieden wij jou de komende weken een aantal gratis online trainingen aan.

Inmiddels hebben we al een aantal bomvolle trainingen achter de rug. We hebben daarom extra data én een nieuwe training aan het programma toegevoegd.

Na het plenaire gedeelte van de training kun je verder praten in kleinere groepen, Round Tables. Deze worden begeleid door LTP-adviseurs en staan in het teken van kennis en ervaringen uitwisselen. Bij de basistraining People Analytics is er een Q&A.


Online basistraining ‘Managen van virtuele teams in tijden van crisis’

Je krijgt psychologische inzichten die jou als manager kunnen helpen in deze tijd van social distancing. Hoe blijf je écht in contact met je team? Hoe monitor je of het goed gaat met het werk en de mensen zelf? Welke acties kun je nemen als het niet zo goed gaat?

Kijk op onze eventpagina voor de beschikbare data!


Online Basistraining Selectiepsychologie

Deze training geeft je een aantal inzichten uit de selectiepsychologie die zeer toepasbaar zijn voor jou als HR-professional. Aan bod komt onder andere: (1) Bias: de beoordelingsfouten die wij allemaal onbewust maken. (2) Wat zijn de factoren die werksucces écht voorspellen? (3) De belangrijke rol van jou als interviewer.

Kijk op onze eventpagina voor de beschikbare data!


Online Basistraining Feedbackcultuur (inclusief Persona.fit)

Welke factoren zijn bepalend voor het succesvol versterken van een open feedbackcultuur? In deze training delen we de laatste bevindingen op het gebied van feedback. Daarnaast krijg je inzicht in jouw eigen persoonlijke Persona.fit profiel en leer je de top 10 lessons learned van 50+ organisaties die gewerkt hebben aan het versterken van hun feedbackcultuur.

Kijk op onze eventpagina voor de beschikbare data!


Online Basistraining Toegepaste People Analytics

Deze training biedt concrete handvatten om het omvangrijke begrip van People Analytics toegankelijk te maken. Over Big data, Machine Learning, Algoritmes, Neurale netwerken & Artificial Intelligence. Welke voorbeelden zijn er binnen organisaties, en specifiek voor HR?
Hoe formuleer je voor jouw organisatie de juiste businessvraag?

Kijk op onze eventpagina voor de beschikbare data!


Hoe meld je je aan?
Via het formulier hieronder kun je je aanmelden voor een of meerdere online trainingen. Je ontvangt van ons een bevestiging en daarna verdere instructies en inloggegevens. Vlak voordat de training start, sturen we je nog een reminder.

Ons team staat voor je klaar
Wil je meer informatie over de trainingen? Wil je even sparren over selectie- of ontwikkelvraagstukken? Heb je vragen over onze aanpak rondom de coronacrisis? Neem gerust contact op met je contactpersoon binnen LTP. Wij staan voor je klaar!

Tot snel en take care!

Team LTP

Picture of Jan Kwint

Jan Kwint

Jan Kwint was CEO van LTP, maar heeft in 2021 een nieuwe loopbaanstap gemaakt. Hij laat interviews, blogs en artikelen achter die in vele gevallen nog steeds actueel en waardevol zijn.

Waar mogen wij het voorbeeldrapport naar toe sturen?