LTP scoort 96,7% op klanttevredenheid in Cedeo-onderzoek

Ook dit keer mocht LTP weer de Cedeo-erkenning voor Assessments in ontvangst nemen. Met een fantastische score van 96,7%. Daar zijn we ontzettend trots op!

In het klanttevredenheidsonderzoek benaderde Cedeo functionarissen en opdrachtgevers met een aantal gerichte vragen over hun ervaringen met LTP. Hoe waarderen zij de samenwerkingsrelatie, de dienstverlening en de prestaties van LTP?

Centraal stond daarbij telkens de vraag in hoeverre LTP erin is geslaagd gewekte verwachtingen en gedane beloften daadwerkelijk waar te maken.

LTP blijft streven naar het leveren van hoge kwaliteit bij de uitvoering van onze assessments. Wij zijn dan ook erg blij met deze erkenning!

Wil je het rapport van Cedeo bekijken? Klik dan hier (.pdf)

Waarom kiezen opdrachtgevers voor LTP?
Meerdere redenen worden in de interviews genoemd om voor LTP te kiezen, waaronder: de goede ervaringen in het verleden, de positieve recensies, de prettige samenwerking, de kennis van de organisatie van de klant, de flexibiliteit en de expertise.

  • “Ik kies voor hun deskundigheid en de kwaliteit van de rapportages. Daarnaast kunnen ze goed inspelen op de behoefte binnen de organisatie van de klant.”
  • “Er is een heel nauw contact tussen LTP en onze organisatie. Ze zijn goed op de hoogte van onze veranderingen en daarmee samenhangende nieuwe mogelijkheden.”
  • “Ze bieden een digitaal en goedkoop assessment aan. Met het bijbehorende inzichtelijke rapport zorgen ze voor kwaliteit.”
  • “We gebruiken LTP in het selectietraject en zij helpen ons goed bij het aannemen van de juiste medewerker voor de functie.”
  • “We hebben een keer in één maand 20 assessments bij LTP afgenomen en dat liep perfect met de contactpersoon. Hij dacht met ons mee, gaf goede tips en zorgde voor alles wat nodig was.”

Wat zeggen opdrachtgevers over onze adviseurs?
“Ik heb er een aantal meegemaakt en de kwaliteit is zeer goed. De één had heel veel kennis en begreep de praktijk heel goed. De ander had in het verleden mijn werk gedaan en dat werkte ook heel prettig.”

“Het is prettig samenwerken met hen. Ze kunnen snel schakelen en zijn gemakkelijk te bereiken.”

Onze assessmentrapporten: positieve geluiden en een kritische noot
Over de afronding worden in het Cedeo-onderzoek alleen maar positieve geluiden gehoord. Men is goed te spreken over de kwaliteit van de rapportages.

“De rapporten zijn in een standaard format. Alles wordt duidelijk omschreven. Je kunt er echt iets mee en dat is heel prettig.”

“De rapporten geven een genuanceerd en reëel beeld van de kandidaten en het is vaak ook heel herkenbaar”

Eén van de geïnterviewden gaf een neutrale score. Dit heeft te maken met de terugkoppeling en kwaliteit van het rapport. Hij heeft gemerkt dat voor dezelfde functie het ene rapport soms uitgebreider is dan het andere en hij verwacht daar toch een bepaalde uniformiteit in.

Wij proberen de kwaliteit van inhoud en output van assessments zo hoog mogelijk te houden. Wij zijn dan ook blij met het goede resultaat uit het Cedeo-onderzoek, maar misschien nog wel blijer met de kritische punten: dat houdt ons scherp!

Wil je het rapport van Cedeo bekijken? Klik dan hier (.pdf)

Over Cedeo
Cedeo bestaat sinds 1980 en fungeert als strikt onafhankelijke certificerende instantie voor aanbieders van opleidingen, cursussen, trainingen en andere HR-diensten. > Ga naar de Cedeo website

Foto van Anouk Broersma

Anouk Broersma

Anouk is communicatiespecialist en eventmanager bij LTP. Het organiseren van zowel interne als externe evenementen én het schrijven en redigeren van artikelen behoren tot het leukste van haar werk. Zij heeft een communicatieachtergrond, maar veel affiniteit met psychologie.

Waar mogen wij het voorbeeldrapport naar toe sturen?