LTP in tijdschrift MD: Selecteren en ontwikkelen met behulp van AI

Artikel LTP in MD Tijdschrift over AI

Het gebruik van AI bij selecteren en ontwikkelen

Onze wereld verandert, en onze organisaties veranderen in rap tempo mee. Dat hebben we als mensheid zelf veroorzaakt: door globalisering en technologische ontwikkelingen zijn er ongekende mogelijkheden beschikbaar gekomen. Data, artificial intelligence, robotisering, gamificatie: we hebben een werkelijkheid gecreëerd die ook voor werving, selectie en ontwikkeling een totaal nieuw speelveld toegankelijk maakt. Technologie staat centraal, we maken de beweging van High Touch naar High Tech.

In de zomereditie van het tijdschrift van MD staat een artikel van Marian de Joode (innovatiemanager LTP), Jan Kwint (CEO LTP) en Ward van Breda (onderzoeker VU Amsterdam).

MD is de community van professionals die zich bezig houden met talent- en managementontwikkeling. Elk kwartaal ontvangen leden MD; het tijdschrijft voor talent- en managementontwikkeling.

Klik hier om het artikel te lezen  »

Picture of Marian de Joode

Marian de Joode

Marian is Business Lead Strategy en richt zich met name op leiderschaps- en organisatievraagstukken. Daarnaast heeft zij de regie over het LTP Innovation LAB, dat zich bezig houdt met toekomstgerichte innovaties. Je kunt haar bereiken via M.deJoode@ltp.nl of 06 - 2393 3419.

Waar mogen wij het voorbeeldrapport naar toe sturen?