LTP in Management Scope │ Kleine veranderingen zorgen niet voor grote resultaten

CEO Ravi Vora
Beeld: Gregor Servais

Als kennispartner van Management Scope, interviewt Jean-Paul van Londen van  LTP Executive Services diverse topmanagers over het thema ‘lef in leiderschap’. Met deze keer: Ravi Vora, CEO van Catawiki.

De ceo van online veilinghuis Catawiki moest orde op zaken stellen nadat de groeistuipen van de onderneming problemen veroorzaakten. ‘De verandering raakte veel mensen en die lieten hun ongenoegen merken.’ 

‘Ik geef mensen veel vrijheid en verantwoordelijkheid om resultaten te behalen. Ik laat hen zelf bepalen hoe ze tot het afgesproken resultaat komen. Mijn focus is altijd gericht op het resultaat en veel minder op het proces. Iedereen weet hier inmiddels dat ik vooraf altijd veel vragen stel aan de teams over de gepresenteerde plannen. Tot in de detail. 

Picture of Jean-Paul van Londen
Jean-Paul van Londen
Karst Bongers heeft in 2022 de rol van Jean-Paul overgenomen wat betreft de dienstverlening op senior management/bestuurlijk niveau. Jean-Paul heeft een nieuwe stap gemaakt in zijn loopbaan, maar heeft mooie dingen achtergelaten bij LTP: interviews, essays en artikelen die nog steeds actueel en waardevol zijn.

Aanvraagformulier The Ripple

Offerte Team & Organisatie

Waar mogen wij het voorbeeldrapport naar toe sturen?