Sprekers LTP op virtueel event over Digital Transformation

LTP aanwezig op Digital Transformation event 2 juni 2021

Op woensdag 2 juni vindt het virtuele event ‘Digital Transformation – Empowering your organization through Digital Transformation’ plaats. Marian de Joode en Ivo Winkes van LTP spreken op dit Engelstalige event over Data-Driven Inclusion. Hieronder lees je meer!

Het event is alleen op uitnodiging en is gericht op door technologie gedreven leiders en beslissers.

Over het event

Het werken op afstand heeft een nieuw tijdperk van digitale transformatie ingeluid. Verschillende bedrijfsinnovaties die onder aan op de agenda stonden, worden nu noodgedwongen ‘gekickstart’. Het in stand houden van continue transformatie is cruciaal: bedrijven die niets doen, zullen worden ingehaald door organisaties die wél investeren in Artificiële Intelligentie (AI) en Machine Learning (ML). Digitale transformatie is echter niet alleen een technologische transformatie. Om de concurrentie voor te blijven, zullen de strategische implicaties van een organisatiebrede transformatie moeten worden onderzocht.

Keynote over Data-Driven Inclusion

Marian de Joode (innovatiemanager bij LTP) en Ivo Winkes (partner LTP online) spreken tijdens het event over ‘Data-Driven Inclusion’. Diversiteit en inclusie op de werkplek zijn in het verleden al door tal van psychologen aangepakt, maar we moeten deze uitdaging nog steeds overwinnen.

Wat als we dit vraagstuk vanuit de verkeerde hoek benaderen? Wat als we psychologische data gaan gebruiken in plaats van psychologen? Marian, Ivo en de AI-robot Sigmund van LTP zullen schetsen hoe data en robotica een eerlijke toekomstige werkplek kunnen creëren.

Andere onderdelen van het programma
  • Leadership and Loyalty in Times of Crisis. Michael Guntenaar – ID&T
  • Panel discussion: The Culture of Change. Edita Mujović – ASML, Alexander Zwart – Rabobank, Daniel Post – Renewi
  • The Components of a Transformational Journey. Hans van ’t Riet – Philips
  • Bringing Innovation back Into the Fold. Michiel de Jong en Nicky van Dijk – Wolters Kluwer
 
AI-robot Sigmund van LTP
Sigmund, de AI-robot van LTP
Picture of Anouk Broersma

Anouk Broersma

Anouk is communicatiespecialist en eventmanager bij LTP. Het organiseren van zowel interne als externe evenementen én het schrijven en redigeren van artikelen behoren tot het leukste van haar werk. Zij heeft een communicatieachtergrond, maar veel affiniteit met psychologie.

Waar mogen wij het voorbeeldrapport naar toe sturen?