Klanttevredenheid: LTP scoort opnieuw 96,7% in Cedeo-onderzoek

Ook dit jaar hebben wij de Cedeo-erkenning voor Assessments in ontvangst mogen nemen. Met een fantastische score van 96,7%. Net zoals in 2018. Daar zijn we ontzettend trots op!

In het klanttevredenheidsonderzoek benaderde Cedeo opdrachtgevers van LTP met een aantal gerichte vragen over hun ervaringen: Hoe waarderen zij de samenwerkingsrelatie, de dienstverlening en de prestaties van LTP. Centraal stond daarbij telkens de vraag in hoeverre LTP erin is geslaagd gewekte verwachtingen en gedane beloften daadwerkelijk waar te maken.

LTP blijft streven naar het leveren van hoge kwaliteit bij de uitvoering van onze assessments. Wij zijn dan ook erg blij met deze erkenning.

Waarom kiezen opdrachtgevers voor LTP?
Meerdere redenen worden in de interviews genoemd om voor LTP te kiezen, waaronder: de betrouwbaarheid, het meedenken, de landelijke dekking, de slagvaardigheid, de flexibiliteit, de prijs-kwaliteitverhouding en de kwaliteit en opbouw van de rapportages. Allen zijn bereid om LTP aan te bevelen aan anderen. Enkele citaten:

  • “Ze zijn sterk in de inhoud van het assessment. Ze hebben er de competentie ‘verandervermogen’ aan toegevoegd en dat vind ik heel belangrijk.”
  • “Vooral hun moderne kijk op leiderschap spreekt mij aan. Ze weten wat erbij komt kijken.”
  • “Het is maatwerk. Ze leven zich in in de vacature en de context en zorgen voor een specifieke aanpak per casus.”
  • “Het is een betrouwbare partner als het gaat over kwalitatief goede rapportages. Ze hebben een gedegen vragenlijst en werken zowel objectief als subjectief met veel gevalideerde methoden.”

Wat zeggen opdrachtgevers over onze adviseurs?
“Ze hebben psychologen die zich goed willen inleven in onze vraag voor een assessment.”
“Het zijn A&O-psychologen en heel vakbekwaam. De terugkoppeling is van goede kwaliteit en ze weten uitleg te geven in hele begrijpelijke taal voor iedereen.”
“Ik hoor positieve verhalen van de kandidaten. Zij worden op een prettige en respectvolle manier benaderd en zij herkennen zich ook in het uiteindelijke rapport.”
“We werken verspreid door het land en werken daardoor met meerdere adviseurs van hen. Ze zorgen daarbij voor een constant hoge kwaliteit.”

Onze assessmentrapporten
De referenten zijn in meerderheid tevreden tot zeer tevreden over de afronding van de opdracht door LTP. Over de kwaliteit van de rapportages worden alleen maar positieve geluiden gehoord.

  • “Ik vind het een uitgebreid en goed rapport waarin wat wij zoeken en belangrijk vinden aan bod komt.”
  • “De rapportages kloppen met de wensen die we hebben en de kandidaat herkent zich ook in het resultaat.”

Kwaliteit staat centraal in onze dienstverlening. We zijn dan ook blij met het goede resultaat uit het Cedeo-onderzoek! Met de ontvangen feedback gaan we onze dienstverlening nog verder optimaliseren.

Over Cedeo
Cedeo bestaat sinds 1980 en fungeert als strikt onafhankelijke certificerende instantie voor aanbieders van opleidingen, cursussen, trainingen en andere HR-diensten. > Cedeo website

Heb je hier vragen over?
Vul het contactformulier in en wij nemen snel contact met je op.

Picture of Anouk Broersma

Anouk Broersma

Anouk is communicatiespecialist en eventmanager bij LTP. Het organiseren van zowel interne als externe evenementen én het schrijven en redigeren van artikelen behoren tot het leukste van haar werk. Zij heeft een communicatieachtergrond, maar veel affiniteit met psychologie.

Waar mogen wij het voorbeeldrapport naar toe sturen?