Filmpje LTP Seminar ‘The Art and Science of Feedback’

Eind januari vond het LTP seminar plaats waarin we door dr. Stéphane Moriou – Leadership Consultant en Executive Coach – werden meegenomen in de wereld van feedback: waarom vinden we feedback geven toch zo moeilijk? Wat zijn de valkuilen? Welke soorten feedback zijn er? En hoe kunnen we op een simpele manier onszelf trainen in het op een effectieve en persoonlijke manier geven van feedback?

Vervolgens vertelde Sven Prevoo, Adviseur en Feedbackexpert van LTP, meer over de kracht van feedback om een lerende en open cultuur in teams te realiseren. Er werd nog flink nagepraat op de afsluitende feestelijke borrel.

Meer weten over feedback en het creëren van een open teamcultuur?

Wij organiseren regelmatig het gratis webinar ‘Feedbackcultuur’, waarin Sven Prevoo en Marian de Joode dieper op dit topic ingaan. Ook kan je verder lezen op onze dossierpagina.

Anouk Broersma

Anouk Broersma

Anouk is communicatiespecialist en eventmanager bij LTP. Het organiseren van zowel interne als externe evenementen én het schrijven en redigeren van artikelen behoren tot het leukste van haar werk. Zij heeft een communicatieachtergrond, maar veel affiniteit met psychologie.

Aanvraagformulier The Ripple

Offerte Team & Organisatie

Waar mogen wij het voorbeeldrapport naar toe sturen?