Filmimpressie LTP themasessie: Feedbackcultuur! Maar hoe?

Op 9 mei vond bij LTP de themasessie Feedbackcultuur! Maar hoe? We kijken terug op een inspirerende middag. Met interessante verhalen, rake feedback en nieuwe ontmoetingen met vakcollega’s. Mooi om te zien en te horen dat het bij zoveel organisatie leeft: het stimuleren van een feedbackcultuur in teams.

Mensen ontwikkelen zich het beste ‘on-the-job’. Daar leren ze van elkaar, hebben ze rolmodellen, kunnen ze elkaar inspireren. Goede, directe feedback is hierbij cruciaal. Hoe stimuleer je zo’n open feedbackcultuur? Wat zijn de misvattingen en hoe werkt het wel? Dit en meer kwam aan bod tijdens de themasessie.

Wil jij ook aan de slag met feedback? Wil jij managers en teams helpen een open feedbackcultuur te implementeren? Laat een van onze feedbackexperts contact met je opnemen!

Picture of Anouk Broersma

Anouk Broersma

Anouk is communicatiespecialist en eventmanager bij LTP. Het organiseren van zowel interne als externe evenementen én het schrijven en redigeren van artikelen behoren tot het leukste van haar werk. Zij heeft een communicatieachtergrond, maar veel affiniteit met psychologie.

Aanvraagformulier The Ripple

Offerte Team & Organisatie

Waar mogen wij het voorbeeldrapport naar toe sturen?