Artikel in Vakblad Arbo

Bij de selectie van een nieuwe medewerker voor een veiligheidskritische functie wordt vaak uitsluitend gekeken of de sollicitant in kwestie beschikt over de benodigde vakinhoudelijke kennis en ervaring. Dus: heeft deze operator de benodigde proceskennis? Weet deze kraanmachinist voldoende over hefvermogen en reikwijdte? Beschikt deze hoogspanningsmonteur over de noodzakelijke kennis en is hij schakelbevoegd?

Frank van Luijk en Tamara Wolsak staan met een artikel in Vakblad Arbo: Individuele veiligheidsassessments aan de poort – Weten, mogen en doen.

Klik hier om naar de TestNed site te gaan (waar je het artikel kunt openen).

TestNed is onderdeel van LTP
TestNed is marktleider op het gebied van wettelijke veiligheidskeuringen en assessments voor veiligheidskritische functies. TestNed is opgericht in 2011 en is ontstaan uit een partnership van Psychologisch Adviesbureau Bijleveld & Van Vriesland en LTP Business Psychologists. Samen hebben wij 20 jaar ervaring in de uitvoering van assessments voor veiligheidskritische functies. Onze aanpak kenmerkt zich door laagdrempeligheid en persoonlijke aandacht voor de deelnemers. Lees verder op TestNed.nl

Anouk Broersma

Anouk Broersma

Anouk is communicatiespecialist en eventmanager bij LTP. Het organiseren van zowel interne als externe evenementen én het schrijven en redigeren van artikelen behoren tot het leukste van haar werk. Zij heeft een communicatieachtergrond, maar veel affiniteit met psychologie.

Aanvraagformulier The Ripple

Offerte Team & Organisatie

Waar mogen wij het voorbeeldrapport naar toe sturen?