Aankondiging verhuizing hoofdkantoor LTP

Met gepaste trots kondigen wij aan dat het hoofdkantoor van LTP gaat verhuizen naar een nieuwe, eigentijdse en duurzaam ingerichte locatie. Op 22 en 23 september 2023 verhuizen wij naar het levendige Amsterdam Zuidoost en verlaten wij Amstelveen.

Nieuw adres vanaf maandag 25 september:
De Entree 99-197, 1101 HE Amsterdam

Routebeschrijving
Google Maps

Vanzelfsprekend zorgen wij voor een zorgvuldige overgang en heldere informatie, zodat klanten en assessmentdeelnemers geen gevolgen ondervinden van deze verhuizing. De adressen van de andere LTP-vestigingen blijven ongewijzigd. Voor meer informatie kun je terecht bij jouw accountmanager bij LTP of stel je vraag via OvalTower@ltp.nl.

Wij zien ons nieuwe kantoor met plezier tegemoet en kijken ernaar uit om onze opdrachtgevers en assessmentkandidaten daar straks te verwelkomen.

Picture of Ageeth Telleman

Ageeth Telleman

Ageeth is sinds de zomer van 2022 bestuurder en algemeen directeur bij LTP. Hiervoor werkte zij als managing partner en boardroom consultant. Ageeth heeft ruime ervaring met verandervraagstukken, innovatietrajecten en doorontwikkeling van organisaties. Maandelijks is zij te beluisteren in het Boardroompanel van BNR Zakendoen.

Aanvraagformulier The Ripple

Offerte Team & Organisatie

Waar mogen wij het voorbeeldrapport naar toe sturen?