Aankondiging LTP event: Get ready for the Human Revolution!

Get ready for human revolution

Er is iets gaande. Het borrelt. We voelen allemaal dat we een nieuwe fase van werk ingaan. Wat ook verandert: wij verhuizen naar de Oval Tower in het bruisende Amsterdam Zuidoost! We nodigen je daarom graag uit voor het LTP event op 7 november in de Johan Cruijff ArenA, onze nieuwe buren.

Er is een wezenlijke verandering gaande in de verhouding tussen mensen en organisaties. Vaste én flexibele medewerkers dwingen af dat hun organisatie rekening houdt met wat zíj belangrijk vinden: thuiswerken, betere arbeidsvoorwaarden, vegetarisch eten, maatschappelijke impact, duurzame mobiliteit, psychologische en sociale veiligheid, mentale en fysieke gezondheid, inclusie en diversiteit. De strijd om talent maakt dat de behoeften en waarden van deze tijd centraal staan in strategische keuzes van bedrijven en organisaties.

Mensen zijn niet langer het kapitaal van de organisatie, mensen zijn de organisatie.

Tijdens het LTP event zoomen we in op deze Human Revolution. Ook kun je deelnemen aan diverse break-outsessies waarin je inzichten opdoet, ervaringen deelt en handvatten krijgt om jouw organisatie te helpen een nieuwe fase van werk in te gaan.

Wil je deelnemen aan het LTP event?

Het LTP event is relevant voor bestuurders, managers, beleidsmakers en professionals die in hun organisatie werken aan vraagstukken op het gebied van talent en leiderschap of verantwoordelijk zijn voor het leiden van een transformatie op dit thema. Heb jij een andere functie, maar vind je het wel interessant om aanwezig te zijn? Uiteraard kan dat. We vragen je dan om samen met een collega te komen die wel werkzaam is in bovengenoemde doelgroep.

Het LTP event start om 12.00 uur met een lunch en duurt tot circa 18.00 uur.

Picture of Ageeth Telleman

Ageeth Telleman

Ageeth is sinds de zomer van 2022 bestuurder en algemeen directeur bij LTP. Hiervoor werkte zij als managing partner en boardroom consultant. Ageeth heeft ruime ervaring met verandervraagstukken, innovatietrajecten en doorontwikkeling van organisaties. Maandelijks is zij te beluisteren in het Boardroompanel van BNR Zakendoen.

Waar mogen wij het voorbeeldrapport naar toe sturen?