Aan alle recruiters: wat zijn jouw favoriete interviewvragen?

Aan alle recruiters!

Tijdens sollicitatiegesprekken en interviews worden dag in dag uit veel vragen gesteld aan potentiële werknemers. Iedereen heeft zo zijn eigen set aan vragen om de kandidaat goed te leren kennen. Maar hoe leuk is het om deze kennis te delen en nieuwe vragen uit te proberen in je eigen gesprekken?

Als organisatiepsychologen van LTP hebben wij onze ideeën over goede interviewvragen om bepaalde onderwerpen met kandidaten te bespreken, maar welke vragen gebruik jij? En wat is jouw beste interviewvraag? Vul een korte vragenlijst in en wie weet heb jij de beste vraag en win je een kosteloze deelname aan een training ‘Gedragsgericht interviewen’ bij LTP!

Klik hier om de vragenlijst te openen

Eind juni organiseert LTP een workshop over interviewtechnieken. Hoe haal je het optimale uit je interview en welke gesprekstechnieken kun je hiervoor het beste gebruiken? Tijdens deze workshop maken we ook bekend wie volgens ons de beste interviewvraag heeft ingestuurd en wie er vandoor gaat met de prijs!

Meer weten?
Neem contact op met Lisa van Ommen, consultant LTP: per e-mail of 06 – 83 42 99 99‬.

Picture of Anouk Broersma

Anouk Broersma

Anouk is communicatiespecialist en eventmanager bij LTP. Het organiseren van zowel interne als externe evenementen én het schrijven en redigeren van artikelen behoren tot het leukste van haar werk. Zij heeft een communicatieachtergrond, maar veel affiniteit met psychologie.

Waar mogen wij het voorbeeldrapport naar toe sturen?