Expertsessie Interpretatie Online Assessments

De stap van theorie naar de praktijk. Neem deel aan een interactieve expertsessie, onder begeleiding van een LTP business psycholoog.

Heb jij de E-learning Interpretatie Online Assessments met succes afgerond en ben je er klaar voor om de opgedane kennis in de praktijk te brengen? Geef je dan op voor een interactieve expertsessie, onder begeleiding van een LTP business psycholoog van LTP.

Bij LTP staan we voor kwaliteit

Onze assessments hebben een hoge standaard, maar ook ná het afnemen van het assessment moet onze kwaliteit gewaarborgd zijn. Want LTP staat voor inzicht met impact. Dit doen wij met onze betrokken en bevlogen business psychologen, die voor je klaarstaan bij vragen en voor advies. Maar ook met behulp van de e-learning Interpretatie Online Assessments én de daarop aansluitende expertsessie waarin de opgedane kennis in de praktijk wordt gebracht.

  • Breng opgedane kennis uit de e-learning in de praktijk en herken interessante verbanden tussen de scores. 
  • Breng eigen casussen in en stel al je vragen aan een ervaren business psycholoog.
  • De investering bedraagt € 340,- per persoon.
  • Een expertsessie heeft maximaal 8 deelnemers, zodat iedereen voldoende tijd en aandacht krijgt. 

Vragen?

Nienke Padmos

Nienke Padmos

Business Psycholoog & Trainer
N.Padmos@ltp.nl
06 – 20 90 58 78

Wat houdt het in?

De expertsessie is onderdeel van onze blended learning aanpak, waarbij verschillende leervormen worden gecombineerd voor optimaal effect. Met de e-learning heb je online op jouw eigen tempo de theorie tot je kunnen nemen en in de expertsessie maak je de stap naar de praktijk. Samen met een LTP business psycholoog en de andere deelnemers ga je oefenen en kun je vragen stellen over jouw eigen casussen. De expertsessie vindt plaats op locatie bij LTP of online en duurt ongeveer 2,5 uur.

Wat levert het je op?

Na deze expertsessie…

Blended learning: de voordelen

De e-learning en daarop aansluitende expertsessie zijn onderdeel van onze blended learning aanpak.

Live, online of in-house?

Elk kwartaal is er de mogelijkheid om aan te schuiven bij een open expertsessie. Sommige sessies doen we online, andere vinden op bij LTP in Amsterdam of Rotterdam plaats. Per datum geven we dit aan, zodat je zelf kunt kiezen welke vorm jou het beste ligt. De data vind je hierboven en bovenaan het aanmeldformulier. 

Heb je liever dat wij bij jou op kantoor langskomen voor een expertsessie op maat? Dat kan! Geregeld gaan onze psychologen op pad om nieuwe en bestaande teams (van maximaal 8 personen) te trainen. Ook deze optie is terug te vinden in het aanmeldformulier. 

Voor wie is de expertsessie?

De expertsessie is toegankelijk voor iedereen die een certificaat heeft ontvangen voor het succesvol afronden van de e-learning Interpretatie Online Assessments. Of een eerdere reguliere training van LTP op dit vlak. De expertsessie is geschikt voor hr-professionals, recruiters en learning & development specialisten.

Wat is de investering?

Neem je deel aan open expertsessie, dan bedraagt de investering € 340,- per persoon. Voor een in-house sessie vragen wij € 895,- voor maximaal 8 deelnemers. 

Disclaimer: De genoemde prijzen zijn exclusief btw. Op al onze overeenkomsten zijn van toepassing onze annuleringsregeling en algemene voorwaarden. Fouten voorbehouden. Aan de genoemde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

Waar mogen wij het voorbeeldrapport naar toe sturen?