E-learning Interpretatie Online Assessments

Verdiep je kennis en leer om méér uit het assessmentrapport te halen.

Maakt jouw organisatie al gebruik van de online assessments van LTP en ben jij degene die de rapporten bespreekt met (toekomstige) medewerkers? Dan is deze LTP e-learning bedoeld voor jou: je leert de inzichten uit het rapport optimaal te benutten voor de selectie en ontwikkeling van talent!

Bij LTP staan we voor kwaliteit

Onze assessments hebben een hoge standaard, maar ook ná het afnemen van het assessment moet onze kwaliteit gewaarborgd zijn. Dit doen wij met onze betrokken en bevlogen business psychologen, die voor je klaarstaan bij vragen en voor advies. Maar óók met behulp van de speciaal voor klanten ontwikkelde e-learning ‘Interpretatie Online Assessments’.

  • Leer om méér uit het assessmentrapport te halen.
  • Online certificeringstraining, te volgen waar en wanneer jij wilt.
  • De investering bedraagt € 260,- per persoon. Inclusief certificaat, handige spiekbriefjes en een uitgebreid handboek na afronding.
  • Nu ook beschikbaar in het Engels

Vragen?

Nienke Padmos

Nienke Padmos

Business Psycholoog & Trainer
N.Padmos@ltp.nl
06 – 20 90 58 78

Wat levert het je op?

De e-learning is een effectieve en efficiënte manier om jezelf verder te ontwikkelen als hr-professional en méér uit het assessmentrapport te halen.

Wat houdt de e-learning in?

De e-learning is door LTP-psychologen ontwikkeld om ervoor te zorgen dat jij de inzichten uit het assessmentrapport optimaal kunt benutten en interpreteren. Je duikt dieper de psychologie in, krijgt kennis over de diverse tests en elk onderdeel van het assessmentrapport wordt besproken.

Blended Learning: de voordelen

Zeker in combinatie met de expertsessie op locatie biedt de e-learning veel voordelen ten opzichte van traditionele trainingen.

De e-learning bestaat uit 12 modules en een eindtoets en is onderdeel van onze blended learning aanpak. Heb je de e-learning succesvol afgerond? Dan ontvang je van ons een praktisch handboek, handige spiekbriefjes en een certificaat. Wil je de opgedane kennis ook oefenen in de praktijk? Geef je op voor de expertsessie!

Wat is de investering?

De kosten voor de e-learning bedragen € 260,- per persoon. Hiervoor krijg je acht weken toegang tot de e-learning en ontvang je na afronding een certificaat, handige spiekbriefjes en een uitgebreid handboek.

Vraag & antwoord

De e-learning bestaat uit 12 modules en een eindtoets. Het voordeel is dat je de e-learning kunt opsplitsen per module en alles in je eigen tempo kunt doen. In de praktijk zien we dat deelnemers ongeveer anderhalf uur kwijt zijn om de gehele e-learning (inclusief eindtoets) af te ronden.

Deze e-learning is specifiek ontwikkeld voor klanten van LTP die gebruikmaken van  online assessments ten behoeve van de selectie, onboarding en ontwikkeling van medewerkers. Of je nu een recruiter, learning & development specialist of hr-medewerker bent: als je weleens een online assessmentrapport van LTP voorbij ziet komen, dan is deze e-learning geschikt voor jou.

Deze e-learning is onderdeel van onze blended learning aanpak. Hier lees je daar meer over. Voor deelnemers heeft deze aanpak veel voordelen ten opzichte van traditionele trainingen: je neemt de lesstof sneller op, onthoudt het beter, je bespaart tijd, bepaalt je eigen tempo en je bent flexibel in waar en wanneer je ermee aan de slag gaat. 

Je hebt 8 weken toegang tot de e-learning. Dit betekent dat je in deze periode alle modules onbeperkt kunt bekijken. Let op: de oefenvragen en eindtoets kun je slechts één keer maken. Daarna kun je de vragen nog wel bekijken, maar de door jouw gegeven antwoorden zijn niet meer aan te passen.

Het prettige van de e-learning is dat je deze in je eigen tempo kunt afronden, module per module. Hier heb je 8 weken de tijd voor. Toch iets langer nodig? Neem dan contact op via info@ltp.nl.

Nadat je het aanvraagformulier hebt ingevuld, ontvang je van ons een opdrachtbevestiging. Na ondertekening, ontvang je jouw inloggegevens en aan het einde van de maand een factuur. Deze dient binnen 30 dagen te worden voldaan.

Ja, de e-learning is beschikbaar in zowel Nederlands als Engels. Dit geldt overigens ook voor onze assessmentrapporten.

Aan de slag!

Stap 1. Vul het aanvraagformulier in.
Stap 2. Je ontvangt binnen één werkdag de opdrachtbevestiging.
Stap 3. Na ondertekening ontvang je jouw persoonlijke inloggegevens.
Stap 4. Je kunt van start! Je hebt 8 weken toegang tot de e-learning.
Stap 5. Na het succesvol afronden van de e-learning ontvang je een certificaat, handige spiekbriefjes en een uitgebreid handboek.
Stap 6. Optioneel: van theorie naar praktijk. Neem deel aan een interactieve expertsessie, onder begeleiding van een LTP business psycholoog.

Disclaimer: De genoemde prijzen zijn exclusief btw. Op al onze overeenkomsten zijn van toepassing onze annuleringsregeling en algemene voorwaarden. Fouten voorbehouden. Aan de genoemde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

Waar mogen wij het voorbeeldrapport naar toe sturen?