LTP Ontwikkelassessments

Maak optimaal gebruik van het talent binnen de organisatie, stimuleer effectieve ontwikkeling van mensen & teams en ga voor een toekomstbestendige workforce!

Online talentontwikkeling

Live talentontwikkeling

Maak de workforce toekomstbestendig

Om succesvol te blijven, moeten mensen, teams en organisaties hun veranderkracht inzetten. Met een ontwikkelassessment krijg je waardevolle inzichten waarmee je als individu of team direct aan de slag kan. Op welk vlak kan men zich ontwikkelen? Kan men doorgroeien naar een leiderschapsrol? Hoe is de dynamiek binnen een team? 

LTP biedt zowel online als live ontwikkelassessments (die overigens ook op afstand plaats kunnen vinden), voor elk functieniveau. Ideaal voor een goede onboarding van nieuwe collega’s, om persoonlijke ontwikkeling van medewerkers te stimuleren of bijvoorbeeld om intern talent voor nieuwe rollen of teams te spotten.

Inzicht en focus om direct mee aan de slag te gaan. Het perfecte startpunt voor continue ontwikkeling. Medewerkers krijgen inzicht in veranderkracht, ontwikkelfocus, ontwikkelstretch, werkomgeving, competenties en meer.

De Talent Navigator is een online assessment, dit betekent optimale flexibiliteit, snelheid en gemak. Lees verder »

Gericht advies op basis van psychologische inzichten om medewerkers écht in beweging te zetten. Onder begeleiding van een ervaren psycholoog met coachingspapieren.

Geschikt voor junior tot aan zware managementfuncties. Afhankelijk van de zwaarte van de functie, het ontwikkelvraagstuk en het budget wordt gekozen voor een zilver, goud of platina assessment. Lees verder »

Breid het assessment uit of geef het een specifieke focus

Wist je dat integriteit één van de beste voorspellers van succesvol werkgedrag is? LTP ontwikkelde in samenwerking met de VU een unieke integriteitsgame die het morele kompas in kaart brengt. Waardevolle inzichten om binnen organisaties het gesprek over dit gevoelige thema op gang te brengen.

Vergroot de impact en wendbaarheid van het topmanagement met LTP Executive Services. Voor inzicht en advies bij ontwikkelvraagstukken op het hoogste niveau. Want hoe veranderkrachtig is de top eigenlijk? Kan het vernieuwing brengen? Hoe kan aanwezig potentieel het beste worden aangesproken? Hoe stimuleren we een feedbackcultuur aan de top en in de organisatie?

De volgende stap: coaching

Het Forward Coachingstraject

Een compact, inspirerend coachingstraject voor elk functieniveau waarin leren én ervaren centraal staan. Lees verder »

Executive Coaching

Specifiek voor functies op het hoogste niveau en begeleid door senior psychologen met coachingspapieren. Lees verder »

Van individuele naar teamontwikkeling

Maak optimaal gebruik van alle inzichten! Hoewel een assessment op individueel niveau inzicht geeft, is de data ook van meerwaarde bij ontwikkelvraagstukken op team- of zelfs organisatieniveau.

Ga voor teamsessies & teamontwikkeling op maat, waarbij onze Persona.fit feedback-app centraal staat. Of maak gebruik van onze people dashboards. Selecteer op de voor jou relevante kenmerken en het interactieve dashboard geeft de informatie waar je naar op zoek bent.

Aan de slag

Ontdek zelf de meerwaarde van een ontwikkelassessment met het interactieve voorbeeldrapport. Of vraag direct vrijblijvend een offerte aan of meer informatie over specifieke dienstverlening. 

Aanvraagformulier The Ripple

Offerte Team & Organisatie

Waar mogen wij het voorbeeldrapport naar toe sturen?