Focus op kwaliteit

Wij streven altijd naar het leveren van de hoogste kwaliteit in de uitvoering van onze assessments. Hierbij houden we het nu maar ook de toekomst goed in de gaten. We kijken streng naar onze systemen, instrumenten én adviseurs.

CEDEO-erkend

LTP is gecertificeerd door CEDEO: een erkenning op het gebied van assessment en advisering. Met wederom een score van 96,7% op klanttevredenheid! Tijdens dit onderzoek wordt een aantal opdrachtgevers door CEDEO benaderd met een aantal gerichte vragen over hun ervaringen met LTP. Lees hier verder »

Continue focus op kwaliteit en innovatie

Onze eigen innovatie-afdeling ontwikkelt niet alleen nieuwe instrumenten en modellen, maar bewaakt ook voortdurend de kwaliteit van onze eigen meetinstrumenten. Jaarlijks wordt er een substantieel bedrag geïnvesteerd in de (door)ontwikkeling en realisatie van deze instrumenten.

Onze assessments zijn zo opgebouwd dat iedere eigenschap, iedere competentie gemeten wordt door meerdere instrumenten, de zogenaamde ‘multi-trait-multi-method’ aanpak. Hiervan is bewezen dat deze tot de beste c.q. meest betrouwbare en valide resultaten leidt.

Doordat wij jaarlijks duizenden assessments afnemen, kunnen wij deze (uiteraard) geanonimiseerde data ook gebruiken voor onze eigen normeringstools en een hoge betrouwbaarheid en validiteit van de metingen nog verder bewerkstelligen. Naast het bewaken van de kwaliteit van onze bestaande instrumenten en assessmentvormen, investeren we volop in nieuwe ontwikkelingen op het gebied van online tools, gamification en artificiële intelligentie.

Het is een betrouwbare partner als het gaat over kwalitatief goede rapportages. Ze hebben een gedegen vragenlijst en werken zowel objectief als subjectief met veel gevalideerde methoden – CEDEO onderzoek 2019

Certificaat voor informatiebeveiliging

Wij maken gebruik van geautomatiseerde systemen ten behoeve van opslag van gegevens, planning en documentbeheer in projecten. Alle gegevens worden zeer zorgvuldig en vertrouwelijk behandeld. Privacy van stakeholders en kandidaten staat vanzelfsprekend hoog op de agenda bij LTP. Met het behalen van het ISO 27001 certificaat voor informatiebeveiliging wordt dit nog eens extra bestempeld. Lees hier verder of bekijk ons privacy statement.

Samenwerking met universiteiten

LTP is ontstaan vanuit de Vrije Universiteit en werkt nog altijd intensief samen met deze en andere universiteiten. Dit maakt dat LTP steeds de nieuwste inzichten op het gebied van assessmentmethodieken, persoonlijke ontwikkeling, management- en organisatieontwikkeling hanteert. Bijvoorbeeld bij de ontwikkeling van een game om integriteit te meten.

LTP is sponsor van SPS-NIP
Oftewel: de Sectie Psychologie Studenten van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP). Het NIP is de grootste beroepsvereniging voor psychologen in Nederland. Alle LTP-psychologen zijn geregistreerd bij het NIP en wij hanteren de NIP-beroepscode. Hierin staan de eisen, richtlijnen en gedragsregels waaraan het werk van een psycholoog moet voldoen.

SPS-NIP zet zich in voor de professionele en de persoonlijke ontwikkeling van psychologiestudenten en slaat de brug tussen het academische veld en het werkveld. Daar draagt LTP graag aan bij. Lees meer over SPS-NIP »

Onze adviseurs & professionals

Naast het gebruik van data analytics en innovatieve tools, zijn het uiteindelijk onze psychologen die mensen en teams voorzien van inzichten en advies om effectiever, beter en fijner gaan (samen)werken. Alle adviseurs hebben een academische achtergrond, zijn lid van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP) en zijn zeer ervaren op het terrein van selectie- en ontwikkelvraagstukken in organisaties. Het gemiddeld aantal jaren werkervaring ligt rond de 10 jaar.

Samen met tientallen andere professionals zorgt heel LTP er zo voor dat projecten zo soepel mogelijk worden uitgevoerd en van hoogstaande kwaliteit zijn: van aanvraag tot terugkoppeling, van planning tot uitvoering. Al onze professionals zijn erop gericht om (grootschalige) projecten uit te voeren, voor organisaties met uiteenlopende vraagstellingen en achtergronden.

Het zijn A&O-psychologen en heel vakbekwaam. De terugkoppeling is van goede kwaliteit en ze weten uitleg te geven in hele begrijpelijke taal voor iedereen CEDEO onderzoek 2019

Er wordt veel aandacht besteed aan de continue ontwikkeling van onze adviseurs en professionals.

  • Adviseurs volgen wanneer zij starten bij LTP een twee jaar durende postdoctorale beroepsopleiding.
  • Er is een jaarlijkse LTP Academy voor adviseurs: kennisdeling, oefenen en persoonlijke ontwikkeling.
  • Er vindt interne intervisie plaats waarin adviseurs hun kennis en vaardigheden op het gebied van persoonlijke begeleiding bij organisatievraagstukken uitwisselen.
  • Op individuele basis volgen onze adviseurs en professionals opleidingen en trainingen.
  • Adviseurs worden gestimuleerd artikelen of blogs te publiceren en worden hierin begeleid.
  • Adviseurs en professionals worden gestimuleerd ontwikkelingen in het vakgebied te volgen en gebruik te maken van op kwaliteit getoetste ‘state of the art’ diensten en producten.

Ik hoor positieve verhalen van de kandidaten. Zij worden op een prettige en respectvolle manier benaderd en zij herkennen zich ook in het uiteindelijke rapport CEDEO onderzoek 2019

Whitepapers

Waar mogen wij het voorbeeldrapport naar toe sturen?