The Ripple

Van de favela's naar de corporate wereld:
Grensverleggend leiderschapsprogramma voor inclusievere organisaties
  • Een unieke samenwerking tussen Game of Your Life & LTP Business Psychologen.
  • Versterk organisatiebreed de psychologische veiligheid en inclusiviteit.

  • Voor een nieuwe generatie rolmodellen, die beseft dat élk individu het verschil kan maken.

Elk individu kan het verschil maken

De roep om inclusievere organisaties neemt onder aanvoering van de nieuwe generatie op de werkvloer toe. Zij zijn in een andere tijd opgegroeid dan de tijd waarin veel organisaties hun culturele basis hebben gelegd. Deze culturen sluiten vaak onbewust mensen buiten, waardoor veel potentieel talent niet gebruikt wordt of überhaupt niet wilt werken bij de organisatie. Dit vraagt om nieuw leiderschap, want nieuwe cultuur ontstaat door rolmodellen. Wij geloven dat elk individu een positief verschil kan maken.

Ga voor een nieuwe generatie rolmodellen

LTP en Game of Your Life hebben daarom de handen ineengeslagen voor een grensverleggend leiderschapsprogramma: The Ripple. Hiermee creëren we een nieuwe generatie rolmodellen op de werkvloer die weet hoe zij vanuit hun eigen positie een inclusieve cultuur creëren. Zij zijn in basis verwachtingsvol naar de ander, ongeacht wat je voorgeprogrammeerde systeem ook zegt. Dit gaat verder dan kleur, geloof of praktische drempels als toegankelijkheid en taal. Dit gaat over inzicht in jezelf, het benutten van (potentieel) talent en het creëren van een succesvolle organisatiecultuur in de nieuwe tijd.

LTP & Game of Your Life: een unieke samenwerking waarin de concrete en corporate jungle samenkomen. De methodieken die ingezet worden in achterstandswijken over de hele wereld om sociale uitsluiting te voorkomen, worden gecombineerd met de psychologische inzichten en kennis die LTP heeft in en van de corporate wereld.

Wat houdt The Ripple in?

The Ripple is een meerdaags, evidence-based leiderschaps-programma dat inspireert, activeert en confronteert. Aangepast op de organisatiebehoefte, maar altijd op basis van drie pijlers:

Het ontdekken en ontwikkelen van je persoonlijk verhaal, wie ben jij als leider.

Hoe zet jij jouw kennis en vaardigheden om in waarde voor jezelf, de ander en de organisatie.

Hoe ben jij een inclusieve leider binnen de organisatie.

Elke pijler wordt doorlopen onder begeleiding van ervaren trainers, grensverleggende gastsprekers, iconen uit de topsport en reversed mentors: inspirerende jongeren die een ongefilterde spiegel voorhouden. Door als groep te werken aan je persoonlijke impact ontstaat een nieuwe generatie op de werkvloer.

Wil je meer informatie ontvangen over het programma, laat dit ons dan hier weten. 

Wat levert The Ripple op?

Wat zeggen deelnemers?

Vrijblijvend gesprek met Rocky en Marian

Wil je weten hoe we The Ripple kunnen gebruiken om jouw organisatie inclusiever te maken? Rocky en Marian vertellen je er graag meer over.

Marian de Joode

LTP Business Psychologen
m.dejoode@ltp.nl
06 - 23 93 34 19

Rocky Hehakaija

Game Of Your Life
rocky@goyl.nl

Aanvraagformulier The Ripple

Offerte Team & Organisatie

Waar mogen wij het voorbeeldrapport naar toe sturen?