Op zoek naar een Executive Assessment?

Versterk de impact en wendbaarheid van het topmanagement met LTP Executive Services

Reduceer benoemingsrisico’s en til leiderschap naar een volgend niveau. Maak talent, potentieel en risico’s inzichtelijk met het LTP Executive Assessment. Met als doel: wendbare leiders, voor een toekomstbestendige organisatie.

Geschikt voor onder andere het senior management, CEO, CFO, CMO, CHRO (en andere Executive rollen), bestuurders, burgemeesters of bijvoorbeeld de gehele directie, board of bestuur.

Executive Assessment voor het topmanagement

Het topmanagement van organisaties staat onder enorme druk. In een tijd van crisis en disrupties moeten zij organisaties toekomstbestendig maken. Bovenal moet er nú geleverd worden en kijken stakeholders van binnen en buiten de organisatie kritisch toe. Het is dus van vitaal belang dat het bestuur en senior management de organisatie veranderkrachtig maken. Maar hoe veranderkrachtig is de top zelf eigenlijk? Het LTP Executive Assessment biedt inzicht en aandacht van het hoogste niveau.

Focus op kwaliteit
Zowel opdrachtgevers als kandidaten kunnen ervan op aan dat hun gegevens bij ons vertrouwelijk en veilig zijn. Daarnaast zijn wij Cedeo-erkend en enorm trots op de klanttevredenheidsscore van 95,6%.

   

LTP Executive Services

Vergroot de impact en wendbaarheid van uw topmanagement met LTP Executive Services (onderdeel van LTP). Wij ondersteunen en begeleiden bij HR-vraagstukken op het hoogste niveau door talent, potentieel en risico’s van bijvoorbeeld een (toekomstig) CEO of bestuurder inzichtelijk te maken. Op individueel niveau (assessment voor een enkele senior manager, directielid of bestuurder), maar ook op teamniveau (met onze new leadership scan of een directie assessment / board assessment). 

Context is key

Zeker voor functies op het hoogste niveau geldt: context is key. Met zelf ook bestuurlijke dan wel managementervaring weet ons Executive Services team als geen ander hoe gevoelig en uitdagend deze vraagstukken zijn. Zij begrijpen én overzien de context, met oog voor de deelnemer(s).

Inzicht en aandacht van het hoogste niveau bij:

Aanvraagformulier The Ripple

Offerte Team & Organisatie

Waar mogen wij het voorbeeldrapport naar toe sturen?