Forward Coaching

Je hebt een assessment gedaan en wilt aan de slag met je ontwikkeling, met échte impact en een duidelijke focus. Het Forward Coachingstraject van LTP is compact en krachtig: in twee maanden doe je inzichten en vaardigheden op die jou direct verder helpen.

Wij zijn LTP Business Psychologen​

Forward Coaching is een inspirerend ontwikkeltraject met een ervaren coach als sparringpartner

Het startpunt voor persoonlijke ontwikkeling kan vele gezichten hebben, maar begint altijd met een moment van zelfinzicht. Hebben de resultaten van het assessmentrapport je aan het denken gezet? Ga ermee aan de slag! Je stimuleert hiermee jouw Growth Mindset én gaat effectiever en beter functioneren binnen jouw team en organisatie.

Wat houdt het in?

Forward Coaching is een compact coachingstraject met een duidelijk tijdspad: drie sessies gedurende twee maanden. De focus ligt op leren én ervaren. Tussen de sessies door doe je opdrachten en houd je contact met jouw coach. Diepgang wordt gegarandeerd door optimaal gebruik van het assessmentadvies en het inzetten van topcoaches en acteurs.

De coaches van LTP zijn allemaal registercoach, een kwaliteitskeurmerk afgegeven door het CMI, (Career Management Institute), of zijn bezig om deze erkenning te behalen.

Elementen van het Forward Coachingstraject

Het traject duurt 2 maanden en heeft vaste elementen:

LTP Forward Coaching ontwikkeltraject tijdspad

 • Start: contextgericht intakegesprek met de coach
  Is er een klik? Dan ga je samen met de coach met de leervraag aan de slag. Deze leervraag is gebaseerd op de assessmentresultaten en de context van jouw werkomgeving. Bijvoorbeeld over persoonlijk leiderschap en purpose, het spanningsveld tussen taak en mens of bijvoorbeeld het spanningsveld tussen vernieuwen en structuur.
 • 0-meting 360º feedback
  Hoe word jij gezien door jouw werkomgeving?
 • Drie sessies bestaande uit twee delen
  Het eerste deel is een gesprek met de coach en het tweede deel bestaat uit oefenen en ervaren met een acteur.
 • Tussendoor
  E-coaching, praktijkopdrachten en inzet van een feedback app.
 • 1-meting 360º feedback
  Hoe word jij nu door anderen uit jouw werkomgeving gezien? Heeft het coachingstraject al impact gehad? Zien jouw collega’s verschil? En je leidinggevende?
 • Wrap-up gesprek
  Samen met de coach bespreek je jouw groei op de leerdoelen. Welke successen heb je behaald? Hoe ga je dit verder uitbouwen in de praktijk? Wat heb je nodig om blijvend met jouw ontwikkeling aan de slag te gaan?

Wat levert het op?

In korte tijd doe je inzichten en vaardigheden op die jou op dat moment direct verder helpen. De leervraag is gebaseerd op jouw assessmentresultaten en de context van jouw werkomgeving en daarmee altijd relevant. Zowel voor jou, als voor je team, als voor je organisatie. Met onze feedback app hou je zelf de regie en volg je jouw persoonlijke ontwikkeling op de voet. Jouw impact wordt door Forward Coaching blijvend vergroot!

Wat is de investering?

Het traject duurt 2 maanden en heeft vaste elementen: een contextgericht intakegesprek, 3 sessies (met acteur en coach), tussentijdse praktijkopdrachten, gebruik van de Persona.fit feedback app (inclusief 360º feedback) en doorlopende e-coaching en een wrap-up gesprek. Bij de inzet van een medior coach* bedraagt de investering € 3.075,-. Bij de inzet van een senior coach* bedraagt de investering € 3.950,-.

* Welke coach past bij jou? Of er in jouw coachingstraject een medior coach of een senior coach wordt ingezet, hangt af van de complexiteit en het afbreukrisico van jouw functie, de context en jouw leervraag.

Betrouwbare partner

LTP Business Psychologen is een van de meest vooraanstaande psychologische adviesbureaus van Nederland. Al 90 jaar leggen wij de nadruk op innovatie en kwaliteit in (online) assessments en ontwikkeling. Wij beschikken over een eigen ontwikkelafdeling die nieuwe instrumenten en modellen ontwikkelt en voortdurend de kwaliteit van de instrumenten bewaakt. Daarnaast heeft LTP dit jaar de ISO/IEC 27001 certificering ‘Information Security Management’ behaald.

Wil je een offerte ontvangen of heb je een vraag?

Onze adviseurs helpen je graag verder.

Aanvraagformulier The Ripple

Offerte Team & Organisatie

Waar mogen wij het voorbeeldrapport naar toe sturen?