Verdiepingswebinar ‘Leidinggeven op afstand’

LTP webinar - Leidinggeven op afstand

Velen van ons werken vanuit huis en in virtuele teams. Ook na Corona zullen wij dit (deels) blijven doen. Hoe zorg je er als manager voor dat medewerkers betrokken en gefocust blijven? En ook belangrijk: dat er plezier blijft in het werk en in de teams? In dit verdiepingswebinar, inclusief compact online assessment, ontdek je wat jouw krachten en valkuilen hierin zijn.

Dit verdiepingswebinar is op aanvraag beschikbaar | Aangepast aan jouw team en organisatie | Duur: ongeveer 2 uur | kosten = € 1.500,-

In dit interactieve webinar komen de succesfactoren aan bod voor het samenwerken in virtuele teams:

  • Vooraf: met een compact online assessment (tijdsinvestering is ca. 20 minuten) krijgt iedere deelnemer inzicht in zijn of haar krachten en valkuilen als manager op afstand. 
  • Wat zijn jouw voorkeursrollen in het team?
  • Welke managementprincipes kun je handhaven?
  • Waar moet jij als manager extra aandacht aan besteden?
  • Hoe krijg je inzicht in de betrokkenheid, productiviteit en sfeer in het team? En hoe beïnvloed je dit?

Het programma start met een verdiepende presentatie waarin er wordt ingegaan op de psychologie achter het leidinggeven op afstand. Vervolgens ontvangt een ieder persoonlijk advies op basis van de vooraf gemaakte online assessments én worden team- en organisatie specifieke vraagstukken behandeld. Eventueel kunnen deze vraagstukken en uitdagingen van tevoren al worden gedeeld met de LTP-adviseur.

Wat levert het verdiepingswebinar op?
Je krijgt psychologische inzichten die jou als manager helpen bij het leidinggeven aan teams op afstand. Hoe blijf je écht in contact met je team? Hoe monitor je of het goed gaat met het werk en de mensen zelf? Welke acties kun je nemen als het niet zo goed gaat?

Daarnaast krijg je praktische tips en tooling om online meetings dynamischer te maken en medewerkers meer betrokken te houden. Last but not least krijg je een lijst met tips die je aan je medewerkers mee kunt geven om het voor henzelf ook boeiend te houden en om hun eigen energie goed te kunnen managen.

Hoe meld je je aan?
Dit verdiepingswebinar is op aanvraag beschikbaar. Wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons. Via het formulier aan de rechterkant kun je een aanvraag doen, wij nemen dan snel contact met je op.

Aanmeldformulier

Vul onderstaande gegevens in. We nemen spoedig contact met je op om de training in te plannen.

Waar mogen wij het voorbeeldrapport naar toe sturen?