Training ‘Versterk je thuiswerkskills’

LTP webinar Versterk je thuiswerkskills

Inmiddels zijn velen onder ons al ervaringsdeskundige in het  thuiswerken. Herkenbaar zijn dan ook de struggles met de concentratie en focus in de vele online meetings of het te lang op je stoel blijven zitten. Soms voel je aan het einde van de dag je rug en bedenk je gedurende de dag amper bent opgestaan.

Hoe blijf je effectief werken in online teams en hoe houd je het thuiswerken leuk? In deze training leer je meer over de psychologie achter het thuiswerken en ga je aan de slag met de ontwikkeling van jouw thuiswerkskills op basis van je persoonlijke profiel.

Deze training is op aanvraag beschikbaar | Aangepast aan jouw team en organisatie | Vooraf: online assessment | Kosten: € 1.500,-

“Dit is de beste tijd om in jezelf en je ontwikkeling te investeren. En om jouw goede voornemens echt waar te maken, is zelfinzicht essentieel: waar krijg jij energie van? Wat zijn de valkuilen waar je rekening mee moet houden?”

Waarom is thuiswerken soms zo lastig? Wat kun je doen om met meer plezier en focus te kunnen werken?

Wij vertellen jou en je collega’s in deze training meer over de psychologie achter het thuiswerken en welke struggles jullie kunnen ervaren, gebaseerd op ieders persoonlijke profiel vanuit het online assessment. Wat zijn de voorkeurs(team)rollen van jou en je teamleden? Welke thuiswerkvalkuilen horen hierbij?

De training is een combinatie van theorie en praktijk: we gaan ook met specifieke oefeningen aan de slag, om naast het verkrijgen van zelfinzicht, ook te bepalen wat je zou kunnen ontwikkelen en wat daarin de eerste stap kan zijn. Alle deelnemers krijgen feedback van een LTP-adviseur en specifieke tips die hen echt verder helpen: versterk je thuiswerk skills!

“Ons brein houdt van routines. Bij het thuiswerken hebben we die weer helemaal opnieuw moeten ontwikkelen.”

Hoe meld je je (team) aan?
Vul het contactformulier in en wij nemen spoedig contact met je op om de training in te plannen of om je van meer informatie te voorzien. De investering voor de training bedraagt € 1.500,-. Theorie wordt gecombineerd met praktijkoefeningen. De groep deelnemers kan daarom niet te groot zijn.

Ons team staat voor je klaar
Wil je meer informatie over de training? Wil je even sparren over selectie- of ontwikkelvraagstukken? Heb je vragen over onze aanpak rondom de coronacrisis? Neem gerust contact op met je contactpersoon binnen LTP. Wij staan voor je klaar!

Aanmeldformulier

Vul onderstaande gegevens in. We nemen spoedig contact met je op om de training in te plannen.

Waar mogen wij het voorbeeldrapport naar toe sturen?