LTP Meet-ups

Over het nut & de concrete toepassingen van psychologische inzichten in de praktijk. Hoe helpt het jouw organisatie verder? 

Let's meet up
Een focus op mensen

The future of work gaat vooral over de mensen in organisaties. Over het goed kennen van deze mensen, persoonlijke aandacht, het succesvol functioneren in teams en het inzetten van nieuwe technologie en people data om je daarbij te helpen. En daarmee gaat het ook over hetgeen wij organisaties in ondersteunen: het bieden van psychologische inzichten om medewerkers, leidinggevenden en hr-professionals optimaal en met plezier hun rol te laten vervullen in het complexe speelveld van nu en de nabije toekomst.

Schuif aan bij de LTP Meet-ups en krijg inzicht in de concrete toepassingen van psychologische inzichten in de praktijk. Hoe helpt het om actuele uitdagingen te tackelen, waarmee je als hr-professional en manager wordt geconfronteerd? Hoe helpt het jouw organisatie nu écht verder? 

Een veranderende wereld

Heb jij als hr-professional of leidinggevende ook soms het gevoel in een trein te zitten die steeds sneller gaat rijden? De tijd van overzichtelijke HR-processen, voorspelbare carrièrepaden en medewerkers die bijna vanzelfsprekend voor lange tijd blijven is voorbij.  Onder andere – maar niet alleen – door de pandemie is onze manier van werken ingrijpend en blijvend veranderd. Voor hr-professionals en managers biedt dit enorme uitdagingen én kansen.

Uitdagingen en open vragen
Concrete toepassingen in de praktijk

Het belang van inzicht in en aandacht voor medewerkers is voor hr-professionals en managers wel duidelijk. Maar de uitwerking en het effect ervan in de praktijk daarentegen niet (altijd). Tijdens de LTP Meet-ups nemen we je mee in de concrete toepassingen van psychologische inzichten in de praktijk. 

Hoe kunnen deze jouw organisatie tijdens de gehele employee journey ondersteunen om workforce management vanuit de menskant te organiseren? 

Van het selecteren tot aan het ontwikkelen, doorgroeien en duurzaam inzetten van talent. Op individueel niveau, maar ook team- en organisatieniveau.

Aanmelden

Aanmelden is gratis en kan via het aanmeldformulier op deze pagina. Na aanmelding ontvang je een bevestiging via de mail. Niet ontvangen? Neem contact op via kennis-events@ltp.nl dan controleren wij of de aanmelding goed is gegaan.

Aanmeldformulier

Vul onderstaande gegevens in. Je ontvangt zo snel mogelijk een bevestiging van jouw aanmelding.

Waar mogen wij het voorbeeldrapport naar toe sturen?