Gratis webinar ‘Teamrollen, dynamiek en cultuur’

Verschillende persoonlijkheden in een team kunnen elkaar versterken, maar ook enorm in de weg zitten. En allemaal gelijkgestemden in een team zorgt misschien voor harmonie en steun, maar niet altijd voor de gewenste resultaten of vernieuwing.

Hoe zorg je voor betere teameffectiviteit en meer psychologische veiligheid? Hoe versnel je de ontwikkeling als team?

Inzicht in de verschillende kwaliteiten, allergieën en valkuilen die onlosmakelijk verbonden zijn met het samenwerken in een team, helpt enorm om negatieve dynamieken te doorbreken en te voorkomen. In deze gratis webinar laten we zien wat een goede samenwerking in het team in de weg kan zitten en hoe je daarmee om kunt gaan.

Meld je gratis aan!
Dit gaat gemakkelijk en snel via het aanmeldformulier op deze pagina. Direct na aanmelding ontvang je een bevestiging. Geen mail ontvangen? Neem contact op, wij controleren gerust even voor je of je aanmelding goed is doorgekomen.

Ons team staat voor je klaar
Wil je meer informatie over dit webinar of specifiek over het effectief samenwerken in teams? Wil je even sparren over selectie- of ontwikkelvraagstukken? Heb je vragen over onze aanpak rondom corona? Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar!

Tot snel en take care!
Team LTP

Aanmeldformulier

Vul onderstaande gegevens in. Je ontvangt zo snel mogelijk een bevestiging van jouw aanmelding.

Waar mogen wij het voorbeeldrapport naar toe sturen?