Gratis webinar ‘Presteren onder druk’

LTP webinar Presteren onder druk

Onder druk worden medewerkers teruggeworpen op hun aard en aanleg. Zo is er de leidinggevende die onder druk nóg meer gaat controleren en pushen. Of de medewerker die onder druk verstijft en niet meer in beweging komt. De boa die zelf vanuit emotie reageert. Druk en stress zorgen voor vernauwing in het denken en daarmee in de beeldvorming.

Altijd al willen weten waarom jouw collega ‘roekeloos gedrag’ vertoont onder druk? Of vraag je je af waarom jouw manager onder druk ineens een ‘micromanager’ wordt die alles wil controleren en jou minder vertrouwt?

In het gratis webinar ‘Presteren onder druk’ gaan we in op de achtergrond en oorzaken van de verschillende gedragingen die ontstaan wanneer mensen onder druk moeten presteren.

De coronacrisis zorgt voor extra stress en druk en er zijn veel zorgen over een komende golf aan burn-outs. Thuiswerken (met een baan als docent erbij), deadlines, onzekerheid; er wordt veel flexibiliteit en veranderkracht van ons als mens gevraagd.

Hoe presteren medewerkers onder druk?
Bij LTP richten we ons al jarenlang op hoe medewerkers onder druk presteren. Van bevelvoerders bij de brandweer tot boa’s en managers. In onze veiligheidsassessments zetten wij kandidaten onder druk: wij simuleren stress en kijken vervolgens hoe men reageert. Ook wordt een door LTP ontwikkelde vragenlijst ingezet om prestatierisico’s in gedrag – de zogenaamde ‘derailers’ – in kaart te brengen. Juist in functies waarin de druk vaak oploopt, is het van belang om hier goed zicht op te krijgen.

Meld je gratis aan!
Dit gaat gemakkelijk en snel via het aanmeldformulier op deze pagina. Direct na aanmelding ontvang je een bevestiging. Geen mail ontvangen? Neem contact op, wij controleren gerust even voor je of je aanmelding goed is doorgekomen.

Ons team staat voor je klaar
Wil je meer informatie over dit webinar of specifiek over het duurzaam inzetbaar houden van medewerkers? Heb je vragen over onze aanpak rondom corona? Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar!

Tot snel en take care!
Team LTP

Aanmeldformulier

Vul onderstaande gegevens in. Je ontvangt zo snel mogelijk een bevestiging van jouw aanmelding.

Waar mogen wij het voorbeeldrapport naar toe sturen?