Gratis webinar ‘People Analytics als tool voor HR-profs’

People Analytics: uw vragen beantwoord door data

Dit webinar biedt concrete handvatten om het omvangrijke begrip van People Analytics toegankelijk te maken. We staan stil bij de vraag wat people analytics is (en wat het níet is) en waarom het als organisatie goed is om te starten met people analytics.

Met behulp van concrete voorbeelden uit de praktijk krijg je inzicht in de toepassingen van people analytics. Welke voorbeelden zijn er binnen organisaties en specifiek voor het HR vakgebied? Ook staan we stil bij het verzamelen van data: hoe gaat dit in zijn werk en hoe stel je een goede businessvraag of hypothese op?

Natuurlijk is er tijdens het webinar ook ruimte voor jou als deelnemer om eigen ervaringen te delen en om al je vragen rondom dit topic te stellen. Onze adviseurs helpen je graag op weg!

Meld je gratis aan!
Dit gaat gemakkelijk en snel via het aanmeldformulier op deze pagina. Direct na aanmelding ontvang je een bevestiging. Geen mail ontvangen? Neem contact op, wij controleren gerust even voor je of je aanmelding goed is doorgekomen.

Ons team staat voor je klaar
Wil je meer informatie over dit webinar of specifiek over People Analytics? Wil je even sparren over selectie- of ontwikkelvraagstukken? Heb je vragen over onze aanpak rondom corona? Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar!

Tot snel en take care!
Team LTP

Aanmeldformulier

Vul onderstaande gegevens in. Je ontvangt zo snel mogelijk een bevestiging van jouw aanmelding.

Waar mogen wij het voorbeeldrapport naar toe sturen?