Gratis webinar ‘Mentale weerbaarheid in het publieke domein’

LTP webinar Mentale weerbaarheid in het publieke domein

Veel beroepsgroepen in het publieke domein hebben te maken met incidenten. Van coronaspugers tot onbegrip van klanten over (nieuwe) regels waarbij escalatie ontstaat. Vooral voor medewerkers die moeten aanspreken en handhaven zoals OV-medewerkers, handhavers of beveiligers ontstaan er risico’s voor de duurzame inzetbaarheid vanwege een overmaat aan stress.

Hoe kun je als lijnmanager of HR-professional inzichten uit de psychologie gebruiken in de aansturing, ontwikkeling en nazorg voor jouw medewerkers? Wat zijn de verschillende competenties die nodig zijn in de verschillende fasen rondom een incident? Hoe herken je verschillende coping stijlen? Waarom is een adaptieve handhavingsstrategie zo belangrijk?

In het gratis LTP webinar ‘Mentale weerbaarheid in het publieke domein’ gaan we dieper in op bovenstaande vragen. We vertellen over de relatie tussen stress, de-escaleren en mentale weerbaarheid vanuit psychologisch en wetenschappelijk perspectief. Wat zijn de factoren die werksucces in veiligheidsfuncties écht voorspellen? Ook komt de belangrijke rol van de leidinggevende die deze ‘frontliners’ aanstuurt aan bod.

Meld je gratis aan!
Dit gaat gemakkelijk en snel via het aanmeldformulier op deze pagina. Direct na aanmelding ontvang je een bevestiging. Geen mail ontvangen? Neem contact op wij controleren gerust even voor je of je aanmelding goed is doorgekomen.

Ons team staat voor je klaar
Wil je meer informatie over dit webinar of specifiek over het duurzaam inzetbaar houden van medewerkers? Wil je even sparren over selectie- of ontwikkelvraagstukken? Heb je vragen over onze aanpak rondom corona? Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar!

Tot snel en take care!
Team LTP

Aanmeldformulier

Vul onderstaande gegevens in. Je ontvangt zo snel mogelijk een bevestiging van jouw aanmelding.

Waar mogen wij het voorbeeldrapport naar toe sturen?