Webinar: Hybride werken - leidinggeven op afstand

Maak hybride werken een succes met inzichten vanuit de psychologie. Voor managers én medewerkers.

LTP webinar - Leidinggeven op afstand

Veel mensen werken nu virtueel samen, deels vanuit huis en deels op kantoor. Hybride werken is voor veel organisaties waarschijnlijk de toekomst. Maar hoe ga je hier als manager mee om? Hoe zorg je ervoor dat medewerkers betrokken en gefocust blijven? En ook belangrijk: dat zij met plezier hun werk blijven doen? 

In dit gratis online webinar komen de succesfactoren aan bod voor samenwerken in hybride teams. Welke managementprincipes kun je handhaven? Waar moet je als manager extra aandacht aan besteden? Hoe krijg je inzicht in de betrokkenheid, productiviteit en stemming in het team?

Het half uur na het plenaire gedeelte staat in het teken van kennis en ervaringen uitwisselen: wat zijn de uitdagingen en kansen van het managen van virtuele teams?

Datum:

Wat levert het op?
Je krijgt psychologische inzichten die jou als manager kunnen helpen bij het samenwerken in teams op afstand. Hoe blijf je écht in contact met je team? Hoe monitor je of het goed gaat met het werk en de mensen zelf? Welke acties kun je nemen als het niet zo goed gaat?

Meld je gratis aan!
Dit gaat gemakkelijk en snel via het aanmeldformulier op deze pagina. Direct na aanmelding ontvang je een bevestiging. Geen mail ontvangen? Neem contact op, wij controleren gerust even voor je of je aanmelding goed is doorgekomen.

Ons team staat voor je klaar
Wil je meer informatie over het webinar? Wil je even sparren over selectie- of ontwikkelvraagstukken? Heb je vragen over onze aanpak rondom corona? Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar!

Tot snel en take care!
Team LTP

Aanmeldformulier

Vul onderstaande gegevens in. Je ontvangt zo snel mogelijk een bevestiging van jouw aanmelding.

Waar mogen wij het voorbeeldrapport naar toe sturen?