Gratis webinar ‘Gamified Traineeselectie’

Traineeships: vaak een van de meest gewilde vacatures bij een organisatie met veel aanzien. Alle collega’s hebben er een mening over en het aantal sollicitanten loopt in de honderden. Genoeg ingrediënten om het voor recruiters en talent managers een lastige opdracht te maken. Zeker in de huidige tijd.

In de gratis webinar ‘Gamified Traineeselectie’ nemen Nina Pockett en Jesse van der Plas jou mee in een aantal oplossingen om juist met dit lastige vraagstuk om te gaan. Wij bieden concrete handvatten om een goede procedure te ontwikkelen en leggen je uit waar je op moet letten en hoe je je daarbij het beste kan laten ondersteunen. Uiteraard is er ruimte voor interactie, vragen en uitwisseling.

Na het plenaire gedeelte kun je verder praten in kleinere groepen: Round Tables. Deze worden begeleid door LTP-adviseurs en staan in het teken van kennis en ervaringen uitwisselen: wat zijn de uitdagingen en kansen in traineeselectie?

Dit webinar heeft onlangs plaatsgevonden en er is nog geen nieuwe datum gepland. Heb je interesse? Neem dan contact met ons op.

Meld je gratis aan!
Dit gaat gemakkelijk en snel via het aanmeldformulier op deze pagina. Direct na aanmelding ontvang je een bevestiging. Geen mail ontvangen? Neem contact op, wij controleren gerust even voor je of je aanmelding goed is doorgekomen.

Ons team staat voor je klaar
Wil je meer informatie over dit webinar of specifiek over traineeselectie? Heb je vragen over onze aanpak rondom de coronacrisis? Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar!

Aanmeldformulier

Vul onderstaande gegevens in. Je ontvangt zo snel mogelijk een bevestiging van jouw aanmelding.

Aanvraagformulier The Ripple

Offerte Team & Organisatie

Waar mogen wij het voorbeeldrapport naar toe sturen?