Get ready for the Human Revolution!

7 november | Johan Cruijff ArenA

Er is iets gaande. Het borrelt. We voelen allemaal dat we een nieuwe fase van werk ingaan. Wat ook verandert: ons hoofdkantoor is verhuisd naar het bruisende Amsterdam Zuidoost! We nodigen je daarom graag uit voor ons event op 7 november in de Johan Cruijff ArenA, onze nieuwe buren.

Er is een wezenlijke verandering gaande in de verhouding tussen mensen en organisaties. Medewerkers dwingen af dat hun organisatie rekening houdt met wat zíj belangrijk vinden: betere arbeidsvoorwaarden, maatschappelijke impact, thuiswerken, duurzame mobiliteit, psychologische en sociale veiligheid, mentale en fysieke gezondheid, inclusie en diversiteit…

De strijd om talent maakt dat de behoeften en waarden van deze tijd centraal staan in strategische keuzes van bedrijven en organisaties. Tijdens dit event zoomen we vanuit diverse invalshoeken in op deze Human Revolution

Mensen zijn niet langer het kapitaal van de organisatie, mensen zijn de organisatie.

Ook bij LTP is verandering merkbaar: zo is ons hoofdkantoor verhuisd naar het bruisende Amsterdam Zuidoost, direct náást de Johan Cruijff ArenA, waar het event ook zal plaatsvinden.

Programma

  • Ontvangst en lunch
  • Welkomstwoord door dagvoorzitter Jesse van der Plas
  • Human Revolution – door Ageeth Telleman
  • Break-out ronde 1
  • Break-out ronde 2
  • Inclusief leiderschap – door Roxanne Hehakaija
  • Afsluiting en borrel

Praktische informatie

Het event is relevant voor bestuurders, managers, beleidsmakers en professionals die in hun organisatie werken aan vraagstukken op het gebied van talent en leiderschap of verantwoordelijk zijn voor het leiden van een transformatie op dit thema.

Heb jij een andere functie, maar vind jij het wel interessant om aanwezig te zijn en kennis op te doen? Uiteraard kan dat. We vragen je dan om samen met een collega te komen die wel werkzaam is in bovengenoemde doelgroep.

Het event waar strategie, psychologie en praktijk elkaar ontmoeten

Transformeer jouw (hr-)strategie en blijf als organisatie voorop lopen

Inspireren, informeren en interacteren: met vakgenoten en kennispartners

Sprekers

Roxanne 'Rocky' Hehakaija

Roxanne ‘Rocky’ Hehakaija is oprichter en directeur van Favela Street. Ze is een bekend gezicht in de internationale straatvoetbalwereld én won ‘Wie is de Mol’ in 2021.

Met Favela Street creëerde Rocky een persoonlijk ontwikkelprogramma dat jongeren opleidt tot rolmodellen door middel van straatvoetbal. Vanuit de filosofie: “Als je het beste uit jezelf haalt, kun je een positief verschil maken in je gemeenschap.”

Rocky is een echte changemaker op het vlak van inclusief leiderschap. Zij is als geen ander in staat om mensen de psychologische inzichten op het gebied van leiderschap en psychologische veiligheid écht te laten beleven. LTP heeft dan ook al meerdere impactvolle leiderschapsprogramma’s samen met haar verzorgd. Hierbij fungeren de Future Leading Players – jongeren die zelf te maken hebben (gehad) met sociale uitsluiting en bij Favela Street een ontwikkeltraject hebben afgerond – als ‘ijsbrekers’.

Op het LTP event gaat Rocky in op het topic inclusief leiderschap en neemt ze ons mee in haar persoonlijke verhaal en visie. Maak je op voor een inspirerende, treffende talk!

Ageeth Telleman

Sinds de zomer van 2022 is Ageeth bestuurder en algemeen directeur bij LTP. Daarvoor werkte zij als managing partner en boardroom consultant. Je kan haar dan ook maandelijks beluisteren in het Boardroompanel van BNR Zakendoen. Vanuit haar diverse rollen heeft ze ruime ervaring met verandervraagstukken, innovatietrajecten en doorontwikkeling van organisaties. Ageeth zal het event openen en de bezoekers meenemen in de veranderende wereld van werk: de Human Revolution. 

Break-out sessies

De Human Revolution werkt door in diverse vraagstukken op individueel niveau, team- en organisatieniveau. Tijdens de break-out sessies, begeleid door LTP consultants, doe je inzichten op, deel je ervaringen en krijg je handvatten om jouw organisatie te helpen een nieuwe fase van werk in te gaan.

In de Human Revolution speelt People Analytics een cruciale rol. In deze workshop tonen we de mogelijkheden en gaan we aan de slag met zaken waar jij in jouw organisatie tegenaan loopt. Hoe zijn deze te voorspellen of op te lossen met People Analytics?

Gedrag dat in normale situaties volkomen geaccepteerd is, kan onder druk disfunctioneel en zelfs risicovol zijn. Dit toxische gedrag komt steeds meer in beeld. In deze break-out sessie bespreken we het belang en de gevolgen hiervan, hoe je op een goede manier het gesprek hierover kan voeren en hoe je deze toxics inzichtelijk kunt maken. 

In deze nieuwe fase van werk fungeren teams steeds meer als ruggengraat van organisaties. Het vraagt echter wel de nodige aandacht om veilige, diverse, sterke, toekomstgerichte teams te bouwen én onderhouden. Hoe kan je hier als organisatie op een goede en vooral ook continue manier aandacht aan geven?

Voor sommige functies is presteren onder druk en omgaan met weerstand cruciaal voor het goed kunnen uitvoeren van de functie. Denk aan verkeersleiders, operators, brandweerfunctionarissen, baliepersoneel en bijvoorbeeld boa’s. Maar eigenlijk speelt omgaan met druk in bredere zin bij élke functie een rol; een meer onzichtbare rol. Want druk en daarmee stress is er eigenlijk altijd. In deze workshop gaan we in op de achtergronden van functioneren onder druk en kijken we naar wat mensen zelf kunnen doen in het kader van de eigen duurzame inzetbaarheid.

'Alleen kan je niks, je moet het samen doen'

Wij verwelkomen je graag in de Johan Cruijff ArenA. Een bijzondere locatie, vernoemd naar een icoon wiens uitspraken nog altijd relevant zijn. Óók in de wereld van werk. Het aangrenzende intercitystation maakt de locatie uitstekend bereikbaar en maakt het ideaal om per openbaar vervoer naar het event te komen. Daarnaast zijn er genoeg parkeerplekken in de directe omgeving voor auto en fiets. 

Waar mogen wij het voorbeeldrapport naar toe sturen?