Krijg grip op gedrag & minimaliseer veiligheidsrisico's 

Veiligheid staat binnen veel sectoren hoog op de agenda. Naast regels en protocollen mag de factor mens hierin niet worden onderschat. Want mensen verschillen én maken het verschil. Ook in hoe zij omgaan met veiligheidsrisico’s. 

De factor mens in veiligheid

Veiligheid gaat over méér dan het welzijn van medewerkers op het moment zelf. Het gaat ook over de continuïteit van werk en duurzame inzetbaarheid van de medewerker op de langere termijn. Incidenten en ongevallen op de werkvloer hebben, los van de impact op de medewerker zelf, een grote impact op het team en de organisatie als geheel. 

De psychologie achter veilig werken

Het versterken van de veiligheidscultuur is zodoende een veelgehoorde wens. Maar welke factoren spelen een rol bij veilig werkgedrag? Wat is de invloed van gedrag en persoonlijkheid? De rol van de context, het moreel kompas en de leidinggevende? En last but not least: wat betekent dit voor organisaties? 

Download het gratis whitepaper!

Marius de Bruin, psycholoog en consultant veiligheid bij LTP TestNed, licht de psychologie achter veilig werken toe met concrete voorbeelden. Zijn deze herkenbaar voor jouw organisatie? Weet jij wat je hieraan kunt doen?

LTP TestNed - Marius de Bruin

Marius de Bruin

Partner LTP TestNed
m.debruin@ltp.nl
telefoonnummer

Ruben Simons LTP TestNed

Ruben Simons

Business Lead Safety & Integrity
r.simons@ltp.nl
06 - 8366 2698

Op welk mailadres wil je het whitepaper ontvangen?

Aanvraagformulier The Ripple

Offerte Team & Organisatie

Waar mogen wij het voorbeeldrapport naar toe sturen?